Miroslav Kalousek (vlevo) se objímá s Karlem Schwarzenbergem

Miroslav Kalousek (vlevo) se objímá s Karlem Schwarzenbergem Zdroj: Blesk - Jiří Černohorský

Kalousek a John vítězí

Počítání hlasů je asi v polovině, ale už dnes lze říct, že největšími vítězi voleb jsou Miroslav Kalousek a Radek John či spíše figury, které, jak u něj bývá zvykem,  stojí za ním.

 

Dnešní ctitelky a ctitelé TOP 09 by si před pár lety o Miroslava Kalouska neopřeli ani staré kolo Ukrajina. Především s jeho aférami na ministerstvu obrany či v Příbrami a jiných místech ČR. Dnešní mladé by stěží získal i známý antipotratář a bojovník proti držení menšího množství než nejmenší množství drogy. Včetně marihuany. A dnes se pod jejich praporem šikují houfy fanynek a fanoušků, jimž mezi obchody se zbraněmi bodře přikyvuje mžourající a pospávající knížepán.

 

Miroslav Kalousek mistrně pro sebe a své věrné prolongoval pobyt ve Sněmovně. Hlasy pro TOP 09 jsou trestem ODS za zpupnost a humpolácké nabobství kmotrů a nezralých Dalíků i jejich politických figurek. No a všemi režimy povolený kritik a „investigativec“ mírného pokroku v mezích zákona (vzpomeňme Memento či Bony a klid), který káže vodu a pije víno? Škoda mluvit.