Neexistuje špatná  káva, existuje pouze špatná příprava kávy, říká barista Robin Blaschke

Neexistuje špatná káva, existuje pouze špatná příprava kávy, říká barista Robin Blaschke Zdroj: Nguyen Phuong Thao

Robin Blaschke: Kávu uvařím každému, Dokonce i Babišovi. A co bych mu u ní řekl? Aby neničil lidem živobytí a nesnažil se zlikvidovat základy toho, co naši zemi tvoří demokratickou.
Latte art z rukou mistra. Stačí mít studené plnotučné mléko, našlehat je a pod správným úhlem nalít do espresa. Jak jednoduché...
Latte art z rukou mistra. Stačí mít studené plnotučné mléko, našlehat je a pod správným úhlem nalít do espresa. Jak jednoduché...
Latte art z rukou mistra. Stačí mít studené plnotučné mléko, našlehat je a pod správným úhlem nalít do espresa. Jak jednoduché...
Latte art z rukou mistra. Stačí mít studené plnotučné mléko, našlehat je a pod správným úhlem nalít do espresa. Jak jednoduché...
5
Fotogalerie

Tour de cafe

Robin Blaschke (41) je brněnský barista, věrozvěst italského espresa a dobré kavárenské kultury. Poznal jsem jej během baristického kursu, který mě tak bavil, že jsem se rozhodl zprostředkovat jeho zkušenosti s kávou, kavárnami, ale nejen s nimi, i vám, čtenářům.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!