Do Thu Trang (28). Česká bloggerka vietnamského původu říká, že pozitivní věc na její generaci je ta, že se tak nebojí riskovat a dělat chyby. „Peníze půjdou vydělat vždycky. Vždycky si můžeme najít jinou práci. Vždycky se to dá nějak vyřešit.“

Do Thu Trang (28). Česká bloggerka vietnamského původu říká, že pozitivní věc na její generaci je ta, že se tak nebojí riskovat a dělat chyby. „Peníze půjdou vydělat vždycky. Vždycky si můžeme najít jinou práci. Vždycky se to dá nějak vyřešit.“ Zdroj: Nguyen Phuong Thao

Adam Ondráček (28) je consulting marketer, který rád pracuje a skicuje koncepty při procházkách se svým psem. „Při chůzi se lépe přemýšlí,“ říká.
Tereza Pořízková (23) studuje publicistiku a při tom pracuje jako uvaděčka v Činoherním klubu (na snímku). Je pro ni důležité mít práci, která ji bude bavit a naplňovat, i za cenu, že nebude dobře placená.
Tom Hodboď (28) Jako marketingový stratég pracuje každý den 10 až 12 hodin, protože v dnešním světě je podle něj těžké vypnout. Relaxuje tak, že opravdu vypne: buď běháním, nebo prý to občas úplně zabalí a jede třeba do Nepálu.
Mileniálové vs. Husákovy děti
4
Fotogalerie

Mileniálové vs. Husákovy děti

Mileniálové, tedy generace dnešních mladých zhruba od 23 do 38 let, poslední dobou dostávají čočku ze všech stran. Jsou prý sebestřední, líní, moc utrácejí a pořád jen koukají do telefonů. Proč prostě nemůžou být víc jako my, Husákovy děti? Protože, upřímně řečeno, ono možná není o co stát.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!