Automobilový průmysl prochází mohutnými změnami. Výrobci koketují s elektrickým pohonem, ale intenzívně se věnují i aplikacím, aby vyšli vstříc nové „generaci Y“, zaměřené spíše na software než hardware. Pro tyto úkoly značky vytvářejí speciální týmy „futurologů“. Také Škoda Auto jeden má – jmenuje se Škoda Auto DigiLab a vede ho Jarmila Plachá.

Automobilový průmysl prochází mohutnými změnami. Výrobci koketují s elektrickým pohonem, ale intenzívně se věnují i aplikacím, aby vyšli vstříc nové „generaci Y“, zaměřené spíše na software než hardware. Pro tyto úkoly značky vytvářejí speciální týmy „futurologů“. Také Škoda Auto jeden má – jmenuje se Škoda Auto DigiLab a vede ho Jarmila Plachá. Zdroj: Nguyen Phuong Thao

Revoluce teprve přijde!

Automobilový průmysl prochází mohutnými změnami. Výrobci koketují s elektrickým pohonem, ale intenzívně se věnují i aplikacím, aby vyšli vstříc nové „generaci Y“, zaměřené spíše na software než hardware. Pro tyto úkoly značky vytvářejí speciální týmy „futurologů“. Také Škoda Auto jeden má – jmenuje se Škoda Auto DigiLab a vede ho Jarmila Plachá.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!