Po světě se jim říká americké lívance anebo japonské. Smaží se po obou stranách Pacifiku, na povrchu jsou křupavé, uvnitř nadýchané a voňavé po vejcích. V Japonsku jsou navíc parádně sladké. Javorový sirup  ve spojení s máslem a jahodami je nekonečně lahodná kombinace.  Více naleznete na www.makro.cz/sortiment

Po světě se jim říká americké lívance anebo japonské. Smaží se po obou stranách Pacifiku, na povrchu jsou křupavé, uvnitř nadýchané a voňavé po vejcích. V Japonsku jsou navíc parádně sladké. Javorový sirup ve spojení s máslem a jahodami je nekonečně lahodná kombinace. Více naleznete na www.makro.cz/sortiment Zdroj: Daniela Turecká

Po světě se jim říká americké lívance anebo japonské. Smaží se po obou stranách Pacifiku, na povrchu jsou křupavé, uvnitř nadýchané a voňavé po vejcích. V Japonsku jsou navíc parádně sladké. Javorový sirup  ve spojení s máslem a jahodami je nekonečně lahodná kombinace.  Více naleznete na www.makro.cz/sortiment
Po světě se jim říká americké lívance anebo japonské. Smaží se po obou stranách Pacifiku, na povrchu jsou křupavé, uvnitř nadýchané a voňavé po vejcích. V Japonsku jsou navíc parádně sladké. Javorový sirup  ve spojení s máslem a jahodami je nekonečně lahodná kombinace.  Více naleznete na www.makro.cz/sortiment
3
Fotogalerie

Snídaně z Japonska

Po světě se jim říká americké lívance anebo japonské. Smaží se po obou stranách Pacifiku, na povrchu jsou křupavé, uvnitř nadýchané a voňavé po vejcích. V Japonsku jsou navíc parádně sladké. Javorový sirup
ve spojení s máslem a jahodami je nekonečně lahodná kombinace.
Více naleznete na www.makro.cz/sortiment

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!