Autorka Anastázie Harris v letech 1996-2000 vedla českou mutaci Cosmopolitanu, v době, kdy u nás měly „ženské časopisy“ divnou pověst a jejich redaktorky si nedávaly kafe, ale kávičky. Pod fotky blondýn u Eiffelovky vkládala sociální témata, která jí psali pod pseudonymy muži. Dnes žije v Londýně a o anglosaském světě pravidelně dopisuje do Prahy.

Autorka Anastázie Harris v letech 1996-2000 vedla českou mutaci Cosmopolitanu, v době, kdy u nás měly „ženské časopisy“ divnou pověst a jejich redaktorky si nedávaly kafe, ale kávičky. Pod fotky blondýn u Eiffelovky vkládala sociální témata, která jí psali pod pseudonymy muži. Dnes žije v Londýně a o anglosaském světě pravidelně dopisuje do Prahy. Zdroj: Archív

Blízká setkání třetího druhu aneb o fenoménu módních redaktorek

Autorka Anastázie Harris v letech 1996-2000 vedla českou mutaci Cosmopolitanu, v době, kdy u nás měly „ženské časopisy“ divnou pověst a jejich redaktorky si nedávaly kafe, ale kávičky. Pod fotky blondýn u Eiffelovky vkládala sociální témata, která jí psali pod pseudonymy muži. Dnes žije v Londýně a o anglosaském světě pravidelně dopisuje do Prahy. 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!