Miroslav Kalousek

Miroslav Kalousek Zdroj: Václav Teichmann

JIŘÍ X. DOLEŽAL: Ožralej Kalousek v rozhlase: Žádám premiéra Nečase, aby začal hulit!

Vystoupení ministra Miroslava Kalouska v Českém rozhlase mne utvrdilo v přesvědčení, že jsem diskriminovanou menšinou. Proto žádám okamžitou nápravu. V momentě, kdy vychází pohádka Princ a princ, mám právo, aby někdo ve vládě reprezentoval i mne jakožto drogovou menšinu.

Když Miloš Zeman tak tak že nepřiložil k českým korunovačním klenotům šavli, chápal jsem to jako dobrý důkaz jeho lidovosti. Velmi podobně jsem v minulosti hodnotil i výkon pravolevého poslance Kota, který již rok střízliví spolu s dr. Rathem na vazbě. Chlastat je prostě českému národu dáno, a měli by tedy chlastat i jeho volení zástupci.

Pak se ovšem situace rapidně změnila. Vyšla pohádka Princ a princ, stručné uvedení dětí do problematiky homosexuality, čímž se homosexuální menšině konečně dostalo úplného uznání a legitimizace. Jsem příslušníkem jiné, drogové menšiny, ale chci mít vzhledem k majoritě stejná práva jako homosexuálové.

Když tedy nyní vystoupil v Českém rozhlase vožralej i ministr financí Miroslav Kalousek, žádám ve jménu nediskriminace marihuanové menšiny, aby toto vystoupení někdo z vlády okamžitě vyvážil. K poslechu zde. Je potřeba národu i směrem do zahraničí ukázat, že v Čechách se nejen chlastá, ale taky hulí.

Vzhledem k tomu, že chlast v naší politice reprezentuje jak ministr financí, tak prezident, a částečně i ministr zahraničí, je potřeba, aby za nás huliče vystoupil držitel nějaké opravdu podstatné funkce - a vychází mi to buď na premiéra, nebo na kompletní senát Ústavního soudu. A protože naučit hulit celý senát je mnohem těžší než zkazit jedince, vyzývám Petra Nečase, aby se této role ujal, přišel na tiskovku zkouřenej na plech, a tak vyvedl marihuanovou menšinu zpod knuty vychlastané vládní většiny.

A pokud nemá ve Strakovce žádný hulení, ať si ke mě pošle messengera, dám mu rád na pár jointů zdarma ze svého.