Jiří X. Doležal

Jiří X. Doležal Zdroj: Jiří X. Doležal

JIŘÍ X. DOLEŽAL: Schwarzenberg, Zuckerberg, Bilderberg: Jasné spiknutí!

Redakce Refexu disponuje materiály o tom, že Facebook aktivně vstoupil do české volební kampaně a nadržoval přitom knížeti!


Zatímco Karel Schwarzenberg byl miláčkem uživatelů Facebooku, jeho protihráč to měl výrazně těžší. Volební bannery knížete si celá řada uživatelů FB dala jako úvodní fotografii na svůj profil Timeline, řada jiných si dala fotku knížete místo vlastní profilové fotografie, a mnozí dokonce svou profilovou fotku ozdobili plackou Volím Karla! Nic z toho v Palo Alto nevadilo.

 

Já však šel proti proudu, proti diktátu medií, a zveřejnil jsem fotografii svého pozadí s napsaným jasným heslem Miloš na Hrad! Poslal jsem den před volbami fotku do soutěže Reflexu, který ji zveřejnil na webu a vzápětí nasdílel na vlastní facebookovou stránku. Nefér zásah do kampaně na sebe nenechal dlouho čekat. Miloš Čermák, Petr Vnouček, Jan Šibík a ostatní kolegové, kteří byli administrátory FB stránky, našli svůj facebookový účet zablokovaný!

 

Představa, že by někomu vadila moje roztomilá prdelka, je zcela bizarní. Jsem na tuto část těla zvlášť hrdý. Příčiny proto hledejme spíše v napsaném hesle. A podívejme se na zajímavou souvislost.

 

Moje heslo bylo v neprospěch kandidáta, který se jmenuje SchwarzenBERG. Je o něm známo, že se v Americe účastnil zasedání tajné světovládné skupiny BilderBERG. A provozovatel sítě, která zcenzurovala mou podporu Miloši Zemanovi, se jmenuje ZuckerBERG. Osa spiknutí je jasná. Prezidentské volby prostě byly pod přímou kontrolou světovládné konspirace!

 

Naštěstí český volič prokoukl pikle amerických imperialistů a zvolil správně. Takže nyní můžeme konečně svobodně zvolat: Zeman na Hrad! Mírov!