Zdroj: www.thule.solight.cz

6
Fotogalerie

Thule Subterra jsou stylová zavazadla, která s vámi udrží krok

Pokud patříte mezi vyznavače aktivního životního stylu, rádi a často cestujete, určitě jste se setkali se zásadní překážkou – hledáním spolehlivého zavazadla. Pokud sháníte bagáž, která dokáže držet krok s vaší vášní pro neustálý pohyb, máme pro vás spolehlivý tip. Švédská značka Thule, která je proslulá výrobou odolných zavazadel pro aktivní rodiny a outdoorové nadšence, vytvořila kolekci Subterra.

Thule Subterra propojuje odolné provedení se stylovou precizností, která zaručuje, že zavazadla nejen dobře vypadají, ale také účelně plní všechny požadavky moderní doby. Do batohů a kufrů této kolekce si můžete sbalit kromě oblečení i moderní technologie, které jsou dnes nepostradatelné na služebních cestách i dovolených. Designéři při výrobě dbali na odolnost proti poškrábání a nárazům, nepromokavost v extrémních podmínkách a zároveň na pohodlí při manipulaci. V portfoliu Thule Subterra naleznete příruční zavazadla i zavazadla k odbavení, brašny, batohy a obaly na notebooky.

Pokud hledáte víceúčelové zavazadlo, do kterého si sbalíte oblečení i elektroniku, určitě vám padne do oka cestovní batoh Thule Subterra TSTB334EMB o objemu 34 litrů. Přístup k obsahu je snadný díky rolovací vrchní části s magnetickým zavíráním. Oblečení je přehledně uloženo zásluhou vyjímatelného organizéru. Notebook do velikosti 15,6“ ochrání polstrovaná kapsa s konstrukcí SafeEdge s bezpečnou uzavřenou chlopní. Rychlý přístup k němu je zaručen buď shora, nebo zipem zboku. Do zavazadla se vejde i tablet a mobilní telefon s powerbankou, ke které, díky kapse PowerPocket, může být bez problémů připojen.

Čtyřicetilitrové všestranné příruční zavazadlo Thule Subterra TSD340DSH je taškou i batohem zároveň. Záleží jen na vás, jak ho použijete. Splňuje navíc požadavky na příruční zavazadla u většiny leteckých společností. Za zmínku jistě stojí i chytře navržený víceúčelový oddíl, který umožňuje oddělit boty a špinavé prádlo od ostatního obsahu. Součástí zavazadla je i obal na notebook, který lze velmi pohodlně vyjmout a následně vložit zpět.

Nejvariabilnějším zavazadlem v kolekci Subterra je kufr 3 v 1 Thule Subterra roller TSR356MIN o celkovém objemu 56 litrů. Zásadní výhodou této tašky na kolečkách je možnost rozložení na dvě samostatná zavazadla, která plní velikostní parametry příručního zavazadla. Bytelná kolečka vydrží i ty nejnáročnější přesuny po nevyzpytatelných dlažbách světových metropolí. Spolehlivost zaručuje i tuhá profilovaná teleskopická rukojeť V-Tubing. Vnější konstrukce a zádová část z lisovaného polykarbonátu tlumí nárazy. Rukojeti ve vrchní, spodní i boční části usnadňují náročné zvedání i manipulaci v přihrádkách nad sedadly ve vlaku, autobusu či v letadle.