Zdroj: Shutterstock

10
Fotogalerie

Pro ty, co hledají dobrodružství - VX Touring od značky Victorinox

Vymaňte se ze svého pohodlí, sbalte si věci a vyražte poznávat svět! Cestování je tím nejlepším učitelem i ideální formou relaxace. Aktivní životní styl byl součástí identity značky Victorinox již od jejího založení. A na věci se nic nemění ani nyní. Švýcarská značka přestavuje novinku určenou pro všechny moderní cestovatele- zavazadla VX Touring.

Odlehčené kufry jsou vyrobeny z odolných materiálů, oplývají flexibilním designem a nabízí celou řadu praktických funkcí, které vám usnadní balení. Zavazadla VX Touring disponují jednoduše ovladatelnou manipulovatelnou rukojetí s ergonomickým komfortním uchycením, které můžete nastavit až do 3 různých poloh. Ramenní popruhy jsou polstrované a též nastavitelné podle vašich potřeb. Přední prostor je čalouněný, kufry navíc disponují dvěma snadno udržovatelnými kapsami a uzamykatelnými zipy s táhlem. Pokud budete potřebovat víc místa, lze zavazadlo pomocí zipu rozšířit až o 3 cm. Inline kolečka pak usnadňují pohyb po letištni nebo nádraží. 

Victorinox

Zavazadla VX Touring jsou extrémně lehká – váží pouhých 2,35 kg, praktická – díky flexibilnímu designu a strategicky umístěným kapsám, a kvalitní – vynikají úpravou ABS, silnými skelnými vlákny a tkaninami, které jsou odolné proti abrazi. 

Více informací naleznete na www.victorinox.cz.

Victorinox