Fotografie

Fotografie Zdroj: internal

Do seriálu se vrátí i nemocný Jorah Mormont.
Datum vydání Georgem R.R. Martinem připravované knihy Vichry zimy je stále neznámé.
První díly další série Game of Thrones můžeme očekávat v létě příštího roku.
Pláž na španělském ostrově Gatzelugatxe sledovali i nedočkaví fanoušci.
Joe Dempsie hraje Gendryho.
44
Fotogalerie

Uniklé fotografie naznačují velký zvrat v seriálu Hra o trůny

Natáčení ve Španělsku si herci i producenti úspěšného seriálu HBO dlouhodobě pochvalují. Jenže kromě ochotného komparsu a teplého počasí na ně čeká i jedna nepříjemnost. Stále častěji totiž záběry z nádherných exteriérů sledují i nedočkaví fanoušci, již své snímky následně zveřejňují na sociálních sítích. A hned několika z nich se podařilo odhalit, kterým směrem se bude úspěšný seriál v příští sérii ubírat.

Poslední díly naznačily, že Jon Snow bude hrát v následujících dvou sériích opravdu velkou roli. Potvrdila se dlouho předpokládaná identita jeho rodičů (Lyanna Stark a Rhaegar Targaryen) a on, navzdory opakovaným ujištěním producentů, vstal z mrtvých. Bylo tedy logické předpokládat, že se časem pozná se svou „tetou“ Daenerys a jejími draky. Vypadá to ale, že k tomu dojde dříve, než by kdokoliv čekal, a navíc nepůjde o jediné překvapivé setkání.

Fotografie ze španělského ostrova Gatzelugatxe potvrzují, že se na jedné pláži setkají Daenerys, Tyrion, Jon a Jorah Mormont. Jak zareaguje Dany na setkání s nemocným Jorahem, není jasné, ale jiné záběry jasně ukazují, že Jon Snow nebude mít radost, až se na pláži objeví i Theon Greyjoy. Do celé situace se zamotá i pozapomenutý Gendry, bastard krále Roberta Baratheona.

Video placeholde
Natáčení v exteriérech sledují i nedočkaví fanoušci... a zveřejňují vše. • Youtube.com

První díly další série Hry o trůny můžeme očekávat v létě příštího roku. Datum vydání Georgem R. R. Martinem připravované knihy Vichry zimy je stále neznámé.