Do Prahy se vrací zpěvačka Zaz

Do Prahy se vrací zpěvačka Zaz Zdroj: colours.cz

Vyhrajte s Reflexem vstupenky na pražský koncert francouzské zpěvačky Zaz

Po loňském úspěšném vystoupení na festivalu Colours of Ostrava a beznadějně vyprodaných koncertech v Praze a Brně se do Česka vrací skvělá francouzská zpěvačka Zaz. Zpěvačka, která si vysloužila srovnání s legendární Edith Piaf, vystoupí 29. a 30. listopadu v pražském Fóru Karlín. Den poté, tedy 1. prosince, zazpívá v Ostravě.

Zpěvačka se proslavila v roce 2010 ihned po vydání debutového alba, jež ocenili nejen posluchači, ale i hudební kritici. Desek s hitem Je veux (Chci) se prodalo přes dva milióny.

Zaz se narodila jako Isabelle Geffroyová 1. května 1980 v Tours. V dětství se učila hrát na housle, klavír a kytaru a také zpívat. V roce 1994 se s rodinou přestěhovala do Libournu a v nedalekém Bordeaux pokračovala ve studiu zpěvu. Vyzkoušela snad všechny žánry a mnoho kapel, než se v roce 2006 rozhodla odjet do Paříže. V baru pak více než rok zpívala šansony pro turisty, vystupovala i na ulicích Montmartru.

Následně vyhrála pěveckou soutěž mladých talentů. Loni Zaz vydala třetí album, nazvané Paris, kterým vzdává hold francouzské metropoli.

A jak můžete vstupenky na jeden z nadcházejících koncertů vyhrát? Pošlete nám do redakce na e-mail jana.travnickova@reflex.cz fotografii nebo kresbu toho, co je podle vás typickým symbolem Francie. V redakci vybereme 10 nejlepších nápadů a výherce odměníme dvojicí vstupenek na jedno z pražských vystoupení Zaz.