Lukáš Vaculík a Simona Krainová

Lukáš Vaculík a Simona Krainová Zdroj: YouTube.com

Komedie Vybíjená podle Viewegha bude mít netradičně premiéru v Londýně

Netradiční start čeká novou českou filmovou komedii Vybíjená, kterou natočil režisér Petr Nikolaev podle stejnojmenného knižního bestselleru Michala Viewegha. Do českých kin jde dílo příští čtvrtek, ale mimořádně bude uveden už na předpremiéře 7. března v The Prince Charles Cinema v londýnském West Endu.

Dvousálové kino, které vyrostlo z bývalého divadelního prostoru The Prince Charles Theatre, patří k nejtradičnějším filmovým stánkům v Londýně. Promítají se zde i kultovní tituly a snímky zlatého fondu kinematografie. Je to například i nejoblíbenější anglické kino režiséra Quentina Tarantina, který zde uvedl v premiéře oba díly svého filmu Kill Bill.

Londýnská premiéra Vybíjené, která do domácí distribuce vstupuje 12. března, je určena zejména Čechům a Slovákům, kteří žijí a pracující v Anglii. V britském hlavním městě se proto divákům osobně představí modelka Simona Krainová, která vytváří hlavní ženskou úlohu, trio hlavních mužských postav – Ondřej Sokol, Richard Genzer a Michal Suchánek a také režisér Petr Nikolaev a producent Rudolf Biermann.