J.A.R.

J.A.R. Zdroj: Jiří Štarha

Skupina JAR zahraje dnes v Rock Café pro děti

Pokud podporujete dobročinné projekty, máte ve čtvrtek jedinečnou příležitost spojit příjemné s užitečným. V klubu Rock Café na Národní zahraje večer v devět skupina J.A.R. pro všechny dobrodince.

Akci pořádá Asociace občanských poraden, která sdružuje několik desítek poraden po celé České republice. "Snažíme se pomáhat lidem zejména v dluhových pastích," říká Hynek Kalvoda z AOP. Nicméně, kromě dluhového poradenství se zaměřují například i na pomoc obětem trestných činů, hlavně dětí. Ty jsou podle Hynka Kalvody nejvíc ohroženou skupinou, protože si o pomoc často samy říct neumí.

 "Je nám ctí vystoupit na koncertě na podporu občanských poraden, které dlouhodobě a bezplatně pomáhají lidem řešit jejich problémy," vysekl poklonu klávesista skupiny Ota Klempíř. Skupina J.A.R. proto hraje bez nároku na honorář, výtěžek ze vstupného jde právě na provoz občanských poraden. Akce se koná pod záštitou pražského magistrátu. Vstupné je tisíc korun. Za každou vstupenku vám RC natočí pět piv nebo nealko nápojů. Podporovatelé občanských poraden mají vstup zdarma.