Tři filmové tipy na začátek léta

Tři filmové tipy na začátek léta Zdroj: Archív

Tři filmové tipy na začátek léta

Oblíbené on-line kino IVIO.tv na první dny letošního léta nabízí tři filmové novinky. Podívejme se na ně. Tyto a další filmové hity můžete sledovat i v aplikaci pro iPhony a iPady.

KrásnoKrásno|ArchívKrásno

Návrat do rodného Šumperka po dvaceti dlouhých letech není pro Michala žádná legrace: Otec mu zemře v den jeho příjezdu, matku našli utopenou v místním jezeře před několika lety. I po smrti ale oba rodiče spojuje záhadné pouto. Michal totiž pojme podezření, že v matčině odchodu ze světa měl prsty otec a jeho tehdejší milenka. Vzít spravedlnost do vlastních rukou a zjistit pravdu je ale nápad, který patří spíš do filmu než do reality. Hlavních rolí ve filmu plného černého humoru se ujali Ondřej Sokol a Martin Finger.

http://ivio.tv/4905/Krasno

Jen 17Jen 17|ArchívJen 17

Isabelle je zvídavá sedmnáctiletá Pařížanka, která na prázdninách u moře projde svou první sexuální zkušeností. Ta ji zaujme natolik, že po návratu domů nepokračuje tak intenzivně ve studiu, jako spíše v poznávání nových mužů. Navíc vnadnou studentku přitahují bohatí elegáni, kteří mají dost peněz na to, aby mohli uspokojit její touhu po hezkých věcech. O tom, co dělá přes den, ovšem její rodiče nesmějí nic vědět. Příběh, který se odehrává během čtyř ročních období, je holdem kráse herečky a modelky Marine Vacth.

http://ivio.tv/4706/Jen-17

MetroMetro|ArchívMetro

Moskevské metro je plné předpotopních přístrojů, které fungují jen na dobré slovo. Když stavební dělníci poškodí stabilitu jednoho z tunelů vedoucích pod řekou, začne se do chodeb valit voda. V podzemí uvíznou stovky cestujících – a život si dovedou zachránit jen ti nejstatečnější a nejdůvtipnější. Do souboje s rozběsněným živlem se ruští filmaři pustili ve velkolepém hollywoodském stylu. Oproti americkým kolegům mají k dispozici reálné prostředí, jehož neutěšený technický stav se stává zlovolným a nevypočitatelným prvkem vyprávění.

http://ivio.tv/5071/Metro