Na hraně zítřka

Na hraně zítřka Zdroj: Reflex.cz

EXKLUZIVNĚ: Mnohonásobně mrtvý muž Tom Cruise

Na plátna míří film, který dokazuje, že i megalomanský blockbusterový projekt může mít švih, vtip a duši. Ano, dokonce i navzdory ohranému modelu Země-ufoni-invaze.  Není ostatně náhoda, že sci-fi Na hraně zítřka s Tomem Cruisem natočil Doug Liman, autor Agenta bez minulosti a Mr. & Mrs. Smith. "Já o Hraně jako o science-fiction vlastně ani nepřemýšlím, pro mě je to poctivý válečný film,“ říká režisér.

S ním i Cruisovou parťačkou Emily Bluntovou (Ďábel nosí Pradu), o níž slavný herec tvrdí, že je to nová Angelina Jolie, mluvil Reflex jako jediné české médium na premiéře v Londýně. Ta byla jednou ze tří akcí, jež se Cruise rozhodl stihnout během pouhých 24 hodin. Britskou metropoli  vyburcoval ještě v ranním šeru a dešti, v Paříži poobědval a v New Yorku si dopřál správnou noční galapremiéru.

“To je celý Tom. Když se rozhodne, že něco půjde, tak to prostě půjde. I kdyby u toho měl umřít. Ostatně má praxi, v našem filmu zemře minimálně dvousetkrát,” smála se Bluntová na londýnském promítání.

Video placeholde
Na hraně zítřka • Reflex.cz

Snímek, v němž Cruise hraje vyplašeného, ba dokonce zbabělého PR agenta vyslaného do ostrého boje s mimozemšťany, zahajuje v českých kinech 5. června a nutno říct, že si zaslouží být viděn v IMAXu – tak originálně je natočený. Exkluzívní video rozhovory nabídneme na webu reflex.cz v následujících dnech.