Divadlo Rokoko

Divadlo Rokoko Zdroj: Profimedia.cz

Chcete najít partnera či partnerku? Jděte do divadla

S nápadem, jak sblížit osoby stydlivější povahy, přišlo už i pražské divadlo Rokoko. Na 15. února připravilo speciální představení pro nezadané. Stačí k tomu málo. Usednout na sedačku vedle osoby, která upoutá váš zrak a počkat na okamžik, kdy si pak budete moci povídat.

Divák nemusí mít žádný strach. Pořadatelé myslí na vše a připravili program na míru, který je uveden i na stránkách divadla Rokoko. Pokud by náhodou měla nastat situace, že konverzace začne váznout a zklame i představení Monty Pythonův létající kabaret, poskytující plno prostoru k přemýšlení, přichází druhá šance v podobě kavárny, pak například smile box, DJ Magdalena Happy Feet či možnost zanechání vzkazu. Divadlo už zkušenost s obdobnou akcí má ze 14. září. Celý večer bychom vystihli dvěma slovy – absurdní drama. Hlavním bodem programu bylo představení, o člověku osamoceném a naprosto bezmocném, Perplex.

Vytvářením nových seznamovacích míst se nedávno zabýval již pražský dopravní podnik. Tento projekt si vysloužil dokonce i zájem zahraničních médií. Možnost seznámení v prostředních vagonech metra by se dala přirovnat k uragánu. Objevila se tak rychle, že ji běžný člověk téměř nezaznamenal, zanechala ničivou spoušť a všeobecné podivení a někdy i znechucení. A stejně rychle zmizela. Jedno pozitivum však přeci jen přinesla. Při troše štěstí navážete kontakt s nějakým sympatickým Mexičanem, k němuž se donesla zpráva o pražském vagonu nabízejícím sex a ho zaujala ho. O zájmu Mexičanů informoval deník Metro.

Doufejme, že v Rokoku bude situace příznivější a diváci si tak budou moci za „symbolických“ 320 Kč užít seznamování při představení či následně v kavárně.