monty python

monty python Zdroj: profimedia.cz

Zbylí Monty Python oznámili termín svého společného vystoupení!

Zbylé pětice kultovní sestavy ve čtvetek v Londýně oznámila termín svého jediného a možná posledního společného vystoupení.

1. července 2014 bude datum, které si fanoušci kultovní skupiny budou pamatovat dlouho. Právě ten den se v O2 Areně v Londýně uskuteční dlouho očekávané a dlouho odkládané společné vystoupení zbývajících členů Monty Python. Na dnešní tiskové konferenci to oznámila zbylá pětice komiků této formace, tedy Terry Gilliam, Michael Palin, Terry Jones, John Cleese a Eric Idle.

Skupina oznámila, že předvede staré skeče „v nové podobě“ a „nějaký materiál, který jsme zatím nikdy nehráli.“ Eric Idle prohlásil, že členové skupiny jsou sice staří, ale „švihlou chůzi s trochou pomoci pořád zvládnou“. Z celé akce bude pořízeno DVD, nicméně pokud byste toužili vidět komiky v akci naživo, připravte si kreditky a zasedněte v pondělí k počítači s dobrým připojením. Lístky se začnou prodávat v deset ráno londýnského času a dá se čekat, že budou do několika minut pryč.

Více informací najdete ZDE. A pokud si chcete představit, jak by celá věc mohla asi probíhat, zde je možná nejslavnější skeč skupiny na jejich možná nejslavnějším živém vystoupení v Hollywood Bowl v roce 1980.