Jan Ponocný

Jan Ponocný Zdroj: Archív Jana Ponocného

Klony útočí každé ráno. Šest ukázek zaslaných Reflexem komentuje Jan Ponocný

Kytarista a skladatel Jan Ponocný dělal vloni hudbu k filmu Perfect Days Alice Nellis, písničky z filmu nedávno vyšly i jako cédéčko jeho jednočlenné kapely Circus Ponorka.

ANIMAL COLLECTIVE - MY GIRLS

Hvězda letošních Colours of Ostrava, které proběhnou od 12. do 15. července

Tohle zní jako kapela, co se určitě spoustě lidí bude líbit, je to takový pěkně bezpečný, jenže není to ničím originální, „tak nějak“ to zní, vlastně je to děsná nuda. Ale to jsem si myslel i o pár partách, který jsem si později děsně oblíbil, takže když ti budu za rok tvrdit, jak jsou Animal Collective super, tak se nediv.

 

 

FATBOY SLIM - PRAISE YOU

Tahák Open Air Festivalu v Panenském Týnci 8.–11. srpna

Jééééé, konečně něco, co bych si klidně i doma ke srovnávání cédéček rád pustil, nesmíš to samozřejmě moc rozebírat, dáš za sebe tři akordy, ale hudba naštěstí není operace srdce, můžeš se trochu vyblbnout a nikdo neumře. Určitě bych moc rád šel na koncert, nebo spíš by měl asi člověk říct na spouštění compů, někdy to stačí a může tě to i děsně bavit. Jen by člověk neměl zapomínat na to, že existuje i jiná a asi skutečnější hudba.

 


OLYMPIC - VZPOMÍNKA PLÍŽIVÁ

Ukázka z kolekce Olympic 50 – Hity Singly Rarity

To je roztomilý, to je nahrávka asi z doby, kdy jsem se narodil, pro pamětníky to má určitě význam, že ano. Nicméně když si chci pustit něco z tohohle období, tak si rozhodně raději pustím The Kinks

 

 

Trailer k filmu MUŽ Z ACAPULKA

Legendární film s J.-P. Belmondem odvysílala ČT1 v sobotu 14. 7. od 17 hodin.

Hahaha, to jsem viděl naposledy, když jsem ještě byl dítě, je to opravdu srandovní. Dát si takovej fi lm doma v sobotu navečer, to by bylo super. Sice to neudělám, ale jestli někdo můžete, udělejte to za mě.

 

 

Trailer k filmu STAR WARS II – KLONY ÚTOČÍ

Každou sobotu večer vysílá Nova kultovní sci-fi sérii (14. 7. od 20.20)

Júúú, barevný svítivý meče … U nás doma útočí klony každej den, takovej útočící klon dostat ráno do školy je kolikrát dost velký dobrodružství. Tenhle seriál jsem nikdy neviděl, ale pochopil jsem, že to je nějaká kultovní záležitost, člověk nemůže stihnout všechny, třeba v příštím životě.

 

 

Trailer k flmu POLSKI FILM

Nový český film režiséra Marka Najbrta

To vypadá zajímavě, asi tam i spousta věcí vznikla náhodou, což může dopadnout hrozně dobře nebo taky hrozně blbě. Bude to takovej ten typ filmu, kterej se lidem děsně líbí anebo budou říkat, jaká je to blbost. Já bych si to klidně někde v hotelu po koncertě pustil. Mě takovýhle filmy, ale i muzika strašně baví, trošku trapný ovšem je, když jim kritici začnou rozdávat ceny.