Obal alba Václava Neckáře Dobrý časy

Obal alba Václava Neckáře Dobrý časy Zdroj: Supraphon

Jedno z nejočekávanějších alb roku je tu. Příští pátek vydá Neckář Dobrý časy

Jeho hit Půlnoční byl nečekaným, ale velmi přesvědčivým comebackem. V posledních měsících natočil za pomoci Dušana Neuwertha, Jaromíra Švejdíka a dalších celkem 9 nových skladeb a vydává je na albu Dobrý časy.

 

Píseň Půlnoční vyvolala ohromný ohlas. Na YouTube se dočkala přes 2.333.000 zhlédnutí, dlouho vévodila prodejům českých nahrávek na iTunes (a momentálně je opět na 5. místě). Na webu reflexu.cz sbíraly články o něm stovky lajků. Václav Neckář se dokonce dostal i na titulní stranu tištěného Reflexu.

 

Úspěch písně vytvořil poptávku a touhu po pokračování. Příští pátek se dočkáme: vychází Neckářovo nové studiové album Dobrý časy. Desku vytvořil stejný tandem jako hit Půlnoční: Dušan Neuwerth a Jaromír Švejdík. Na albu hostují například: Lenka Dusilová (singl Na Rafandě), Luboš Malina, Doubravánek a další.

 

Nahrávka je již k předprodeji např. na iTunes (za 8.99 euro). Deska vychází 27. dubna a měsíc poté proběhne její křest v Švej ... eee ... Švandově divadle (27. a 28. května). Vydavatelství Supraphon zatím uvolnilo dvouminutový "teaser":

 

 

Jak se vám ukázky líbí? A co myslíte, podaří se Neckářovi navázat na úspěch písně Půlnoční?