bradbury

bradbury Zdroj: archiv

Sexuální extravaganza s Rayem Bradburym

VIDEO: Hvězdné války s konvičkou místo Chewbaccy, banda tučňáků, co se honí za motýlem, jako by byli závislí na heroinu a ten motýl byl z metadonu, ale hlavně sex s Rayem Bradburym. To všechno a ještě víc uvidíte v dnešních videotipech Reflexu.

 

Hvězdné války s konvičkou a koňskou hlavou

Viděli jste hodně šílených filmů, ale projekt Star Wars Uncut nasazuje příčku zase o něco výš. Princip je jednoduchý – vezměte Hvězdné války (první díl, respektive čtvrtou epizodu), rozstříhejte je do patnáctivteřinových úseků a každý ten úsek nechte zpracovat někoho jiného. Pak to slepte dohromady a máte Star Wars Uncut. Tohle Lucas nepobere.

 

 

Býk na koridě vrací úder

Španělé se hodně rádi dívají na to, jak chlápek v pestrobarevném mundůru šikanuje býka v aréně. No, jeden býk v severošpanělské Tafalle si řekl, že je nejvyšší čas jim ukázat drahou stranu mince a pustil se do nich. Jedno z nejpopulárnějších videí minulého týdne má v sobě pořádný kus zadostiučinění.

 

 

Z vesmíru na Zemi za 7 minut

Přesněji tedy skoro z vesmíru, protože pomocná tryska raketoplánu to nikdy nedotáhne ani na oběžnou dráhu. A také nedopadne na zem, ale do moře. Hlavní ale je, že na tuhle trysku raketoplánu Discovery přimontovali hoši z NASA kameru. A ta po oddělení od vesmírného plavidla zaznamenala pád všech pádů. (Akce začíná v 1 minutě a 55 sekundách videa.)

 

 

Hele, kluci, motejl

Některá videa mají informační hodnotu. Jiná vám změní pohled na svět. Další vám představí nové umělecké formy. A pak jsou tu videa, ve kterých se parta tučňáků Humboldtových honí za motýlem. A právě kvůli těmhle stojí za to žít.

 

 

 

Fuck me, Ray Bradbury

"Volal mi Steve, jestli bych nešla do kina, ale já mu řekla, hele, Steve, jsi fakt milej kluk, ale já bych radši zůstala doma a četla si." Konkrétně něco od Raye Bradburyho, zpívá Rachel Bloom z komediální grupy Upright Citizen Brigade. Jestli hledáte ódu na svého oblíbeného autora sci-fi, tohle je to pravé ořechové; a rozhodně si to nepouštějte v práci, protože je to skoro porno.