Fucking magnets, how do they work?

Fucking magnets, how do they work? Zdroj: Fucking magnets, how do they work?

Jack White se dal dohromady se dvěma šašky, co nevědí, jak funguje magnet

"Jak fungujou ty zadělaný magnety? Žádnejch vědců se ptát nebudu, vždyť je to banda prolhanejch hajzlů, kterejm bych nejradši jednu fláknul." Autoři tohoto poetického textu spojili síly s muzikantem Jackem Whitem. Je to hukot?

Křišťálová lupaKřišťálová lupa|Reflex.czInsane Clown Posse je americké hiphopové duo z Detroitu. V roce 2009 nazpívali tihle dva borci píseň Miracles (Zázraky), která se pyšní jednak tím, že má na YouTube už přes osm milionů shlédnutí a jednak tím, že oplývá jedním z nejdementnějších textů hudební historie (a to i ve srovnání se songem Maxim Turbulenc "Jede jede mašinka, kouří se jí z komínka"). Nejcitovanějším kusem písně, v níž se hiphopeři podivují nad zázraky světa kolem nás, je hláška "Fucking magnets, how do they work", se kterou se Insane Clown Posse dostali do síně slávy internetových memů.

 

 

Jack White je muzikant, který dal dokopy kapely White Stripes, The Racounters a The Dead Weather. Je respektovaný, obdivovaný, má na triku titulní písneň pro poslední bondovku Quantum of Solace a vůbec je to celkem frajer. A teď udělal takovou zvláštní věc... prostě vyprodukoval nový song pro Insane Clown Posse.

 

Písnička se jmenuje Leck mich im Arsch (Vyliž mi zadek) a oficiálně vyjde 13. srpna u Whitovy společnosti Third Man Records.

 

Chcete důkaz? Tady je.