50 Cent

50 Cent Zdroj: Profimedia.cz

50 Cent bojkotuje vlastní desku a odmítá ji vydat. Kdo za to může?

Slavný americký rapper 50 Cent se pře se svým vydavatelstvím Interscope Records už déle než měsíc. I tak mělo jeho již páté album vyjít bez problémů. Nestalo se tak a „Fifty“ nyní vše vysvětluje — kde jinde než na svém Twitteru.

Křišťálová lupaKřišťálová lupa|Reflex.czAlbum se mělo objevit na trhu během léta. Nestalo se tak. Fifty své album zamkl doma a odmítá ho vydat. Co se ví, je, že album je zcela jiné než jeho čtyři předchozí. Rapper sdělil světu, že se ubírá jiným směrem a pátá deska měla být spíš taneční – což je podobný posun, jaký učinil 50 Centův slovenský bratr ve zbrani Rytmus. Black Magic, jak se album jmenuje, má být plné energie.

 

Proč ale Fifty drží album ve svém trezoru? Hlavní příčinou konfliktu se jeví pomalé tempo vydavatelství, které vše kontroluje a zvažuje. Rapper má ale ego jako hrom, a tak ho neustálá kontrola uráží. Na svém Twitteru napsal: „Celou svou kariéru dělám různý srajdy, ale oni jsou snad ve zpomaleným filmu. Kvůli nim by to nevyšlo ani v roce 2012. Připadá mi, že celou dobu něco dělám a oni mě jen sotva dohánějí. MĚLI BY SE KOUKAT PROBRAT A ZAČÍT PRACOVAT.“

 

 

Fifty Cent v kostce řekl, že nehodlá jen tak skákat, jak někdo píská, a rozhodně nenechá nikoho, aby s jeho výtvory zacházel jinak, než si on přeje. To bude radši pracovat na jiných projektech se svými kámoši – takže se připravte na vlnu jeho featuringů čili hostování u dalších borců.