David Hasselhoff

David Hasselhoff Zdroj: CBS Production Entertainment

David Hasselhoff vlastně není tak úplně David Hasselhoff

Tak co s těmi celebritami? Nastrčili jsme jim kamery do obýváků, koupali je v blátěných akváriích s tarantulami, dokonce jsme je prohnali i po protidrogových léčebnách.

 

Tyhle a podobné otázky musely padat na poradě vedení televizní stanice CBS, když tam vymýšleli novou reality show se slavnými lidmi. Odpověď není snadná – jak jenom trumfnout absurditu pořadů jako Celebrity Rehab, kde se slavní a bohatí léčí z drogové závislosti a jsou přitom za hvězdy? (Každému fanouškovi The Doors, Rolling Stones a Maxim Turbulenc je přitom nad všechny čtyři slunce, co mu svítí nad hlavou při pořádném tripu, jasné, že bez drog to ke skutečné celebritní legendaritě ještě nikdo nedotáh).

 

Žádný all-stars team se ostatně asi nepotuluje ani po chodbách zmíněné CBS. Vymysleli tam totiž reality show s názvem SAME NAME, jejíž premiéra proběhla na konci minulého týdne a která nese následující označení: „Reality show o celebritách, které si vymění místo s naprosto neznámými lidmi, s nimiž pouze náhodou sdílí stejné jméno“. A pak že je někdo „nounejm“.

 

Teď už jde jenom o to, kolik lidí v Česku se jmenuje Jiří Pomeje.