Trpaslíci ze Středozemě

Trpaslíci ze Středozemě Zdroj: Warner

Trpaslíci a hobiti ze Středozemě
Trpaslíci a hobiti ze Středozemě
Trpaslíci a hobiti ze Středozemě
Trpaslíci a hobiti ze Středozemě
Trpaslíci a hobiti ze Středozemě
11
Fotogalerie

Hej hou, už trpaslíci jdou! Podívejte se, jak budou vypadat hrdinové filmového Hobita

Na dlouhou a neočekávanou cestu tam a zase zpátky se podle všeho příští rok vydá rázná partička. Tlupu jakoby složenou z drsných Vikingů a zapřísáhlých metalistů povede Gandalf i mladý Bilbo Pytlík. A ne možná, ale určitě přijde i Legolas.

 

Dva nejočekávanější fantasy filmy The Hobbit: An Unexpected Journey a The Hobbit: There and Back Again právě vznikají na Novém Zélandu. Natáčí je Peter Jackson, který režíroval i slavnou trilogii Pán prstenů. Hlavní roli dostal britský herec Martin Freeman proslavený coby Watson z úspěšné televizní podívané Sherlock. Jeho seriálový kolega Benedict Cumberbatch namluví draka Šmaka i temného Nekromancera.

 

 

Někteří staří známí jako Gandalf, Glum, Galadriel nebo Elrond se vrací v plné parádě. Jiní jako Legolas a Frodo se aspoň mihnou. Hlavním osazenstvo ale tvoří třináct drsných trpaslíků (jeden z nich jménem Glóin je otcem proslulého Gimliho). Podívejte se, jak budou vypadat. Jsou to řízci! První díl jejich neočekávaného dobrodružství uvidíme v kinech v prosinci 2012.