Megan Fox

Megan Fox Zdroj: Profimedia.cz

5 věcí, které Megan Fox dělala po vyhazovu z Transformers: Návod na nehynoucí slávu

První díl spektáklu s gigantickými roboty z ní udělal přes noc hvězdu. Po druhém se nechala slyšet, že režisér Michael Bay je jako Hitler, a producent Steven Spielberg ji za to vyhodil. Megan Fox možná bude Transformers 3 na výplatní pásce postrádat. Ale už hraje ve spin-offu Zbouchnuté. A mezitím zazářila v pěti hodně příjemných reklamách.

 

Odmítnuté spropitné

Temperamentní kráska se svého času v rozhovorech svěřovala s tím, že ji přitahuje herečka Olivia Wilde. Můžete jí to mít za zlé? Kontrakt s jednou z největších módních značek se ukázal být vítanou záchranou, protože filmy jako Jonah Hex, Passion Play a Jennifer’s Body – Bacha kouše! zklamaly. Díky tomu vznikla zábavný, skoro filmový spot The Tip. Pikolík je v něm tak spokojený s výhledem, že odmítne spropitné.

 

 

Spoďáry má jako žádná jiná

Megan uplatnila tělo super modelky a ve značkových džínách i spodním prádle pózuje déle než rok. Dramaticky vskutku vypjaté scény z Transformers, ve kterých se hrabe v motoru zdechlého auta nebo šteluje choppera (splněný sen č. 1 a sen č. 2), vystřídala za stylovou reklamu plnou černobílých uměleckých záběrů a progresivní elektronické hudby. Vytknout se dá jedině, že to netrvá déle než minutu.

 

Vonění na úrovni

Po oblečení i neoblečení přišly na řadu parfémy. Od jara je Megan tváří také kosmetické řady stejné značky. Zároveň potichu dělá na oživení hollywoodské kariéry. Kromě zatím nepojmenovaného spin-offu Zbouchnuté režírovaného králem současného humoru Juddem Apatowem bude k vidění i v komediích Diktátor a Friends With Kids. Snad taky takhle dobře.

 

 

Srdečné pozdravy z vany

Co se stane, když si bude Megan Fox hrát se svým novým mobilem ve vaně? Fotka obletí celou Ameriku jako namydlený blesk. V nabublaném spotu z minulého podzimu kolabuje elektrická síť, dveře se zavírají, žárlivé facky si udělují dokonce i gayové a lidé padají ze střech. Takže celkem nic moc.

 

 

Podlehl i Eminem

Koho to nevidí oko zvídavé ve videoklipu k hitovce Love the Way You Lie, kterou si rapper Eminem rozdělil půl na půl se zpěvačkou Rihannou? Ano! Ten týpek hrál v kultovním seriálu Ztraceni a ještě předtím byl jedním z hobitů v trilogii Pán prstenů. Jmenuje se Domonic Monaghan. Jeho divokou kočkou se aspoň na jednu písničku stala Megan Fox.

 

 

Bonus: Megan Fox ve Dva a půl chlapa

Jako díl ze seriálu „Dva a půl chlapa a zatracený kus ženské“ vypadal dvanáctý díl první řady i u nás populárního sitcomu. Osmnáctiletá Megan v roli drzé „náctky“ zamotala všem hlavu dobré tři roky před Transformers.