Helena Vondráčková

Helena Vondráčková Zdroj: Profimedia.cz

Helena Vondráčková si nedá pokoj: Svý prachy z vás vyrazím!

Zpěvačka Helena Vondráčková ani její manžel a manažer Martin Michal si nedají pokoj: když se jim nepovedlo udělat z Vondráčkové národní kulturní dědictví, chtějí po státu aspoň 14,5 miliónu korun.

 

Vymysleli proto fintu hodnou snad jen starého dobrého fintaře Michala, jenž ví o mnohamilionových pohledávkách své: americké firmě odprodají údajnou pohledávku ve výši 14,5 miliónu korun, jež měla interpretačně-manažerskému duu vzniknout články v českém bulváru, které Vondráčkovou neukazovaly ve správném PR světle, takže nezpívala tolik jako normálně; Američané pak zkusí údajnou pohledávku vymoci v USA na českém státu. Zabaví třeba prezidenta Václava Klause, až tam zas bude prázdnému sálu vyprávět svou teorii o počasí.

 

 

Za újmu můžou podle Vondráčkové s Michalem česká policie a soudy: dostatečně prý neochránily zpěvaččino kulturní dědictví. I proto budou – podobně jako politici - ještě otravovat i Ústavní soud; právo na slušný výdělek je totiž podle nich ústavním právem. A zvlášť když se ohodnotíte na 14,5 miliónu.

 

Sympaťák Michal je PR génius, jaké u nás pohledáte. Pár kouzelnými slovy a úsměvem promění kýbl něčeho méně příjemného ve dva kýbly zlata. Jen se obávám, že nestojí na správné straně – tedy za svou manželkou: na co kolem ní poslední dobou sáhne, to promění v totální veřejný debakl. Možná by Vondráčková měla vymáhat 14,5 miliónu na něm.

 

Je to vlastně obdivuhodné: nesmrtelná Vondráčková, jež běžně volá bulvár ke každému prdu, by měla být ráda a držet pusu, že svým stále směšnějším popovým kolovrátkem slušné uživí nejen sebe, ale i svého manžela. Jenže to ona ne: „Když cítím, že mi někdo ubližuje, tak se ozvu a nechci to nechat být,“ řekla k věci.

 

 

Možná bychom měli za ubližování žalovat my ji: pokaždé, když na některém veřejném místě, a že jich je v téhle boží zemi víc než hojně, slyším její milý hlas zpívat nějakou normalizační pecku, taky cítím velkou újmu: hrozím se, že mám ve schránce povolávák na čtrnáctidenní cvičení záložáků, v zaměstnání mě čeká kádrová komise a v obchodě zase nemají hajzlpapír. Zrovna nedávno jsem to spočítal zhruba na 14,5 miliónu!