Habera

Habera Zdroj: Profimedia.cz

Paľo Habera má lidi u pr**le. Měli by mít oni u pr**le Paľa Haberu?

Paľo Habera se nám rozohnil. V přímém přenosu Česko Slovenské SuperStar vulgárně okřikl diváky. „Mám vás, víte kde ... U prd***,“ prohlásil Paľo Habera ve chvíli, kdy začal hodnotit jednu ze soutěžících, Gabrielu Gunčíkovou.

 

Idiocie Haberova chování nespočívá jen v tom, že pravděpodobně začal sám věřit roli, kterou v SuperStar hraje — tedy že je někdo, kdo umí něco víc než lidé na pódiu a má za úkol jim to říkat. Ani v tom, že okřikuje náctileté děti, pro něž program především je a které tvoří jeho základní diváctvo.

 

 

Co je nejtrapnější, je fakt, že lidé, o nichž Habera tvrdí, že jsou mu u pr**le, Haberu živí a jsou skrze reklamu hlavním zdrojem jeho porotcovského platu. Vlastně jsou jediným důvodem, proč on jako vyhaslá rocková hvězda se může několikrát týdně objevovat v prime timu v televizi. Pokud není schopen pochopit tohle, tedy základní princip fungování programu, v němž vystupuje, je ještě hloupější, než naznačují některá jeho vystoupení v roli porotce.

 

Jinými slovy — křičet sprostě na děti, kterým zároveň taháš z kapsy peníze, je opravdu nejen pitomé, ale i krajně hnusné.