Hell Party 2011, Pavel Hofman

Hell Party 2011, Pavel Hofman Zdroj: Pavel Hofman

Hell Party 2011, Pavel Hofman
Hell Party 2011, Pavel Hofman
Hell Party 2011, Pavel Hofman
Hell Party 2011, Pavel Hofman
Hell Party 2011, Pavel Hofman
22
Fotogalerie

Piercing, bondage a zavěšování na háky. Tihle lidé umí žít

V pražském klubu Abaton se konal mejdan Hell Party. Coby příznivec všeho, co není normální, jsem na tomhle pekelném večírku samozřejmě nemohl chybět.

 

Na třech pódiích se 16. dubna odehrával program, který není pro puritány ani pro slabé nátury. Na hlavním jevišti rozjel program piercing snad do všech částí těla. Druhé pódium "BDSM stage" bylo pro gurmány. Návštěvníci se tu mohli zúčastnit "Bondage workshopu", kde se naučili svázat svou dívku (nebo chlapce), získat inspiraci na "Latex show" nebo se něčemu přiučit v "Kabinetu dr. Hafinsteina". Pódium číslo dvě bylo zkrátka pro fajnšmekry nebo manželské páry, co už se po večerech nudí.

 

 

Třetí stage byla věnována hudební produkci, takže čertům. Metal provázel celou Hell party. Ale nejdůležitější částí programu byla samozřejmě "Hell show", a to hned ve čtyřech částech odehrávajících se po celý večer. Pokud někomu přijde nenormální do sebe zabodávat háky a nechat se za ně věšet, věřte, že po druhém vystoupení jsem měl chuť to zkusit sám. Z Hell Show někoho mrazí, jiného fascinuje. Atmosféra se dala krájet a vzhledem k bouřlivým ovacím publika jsem nebyl jediný, koho to fakt bavilo.

 

 

Povedená akce tetovacího a piercingového studia Hell.cz stála za to a těšme se za rok na další, již sedmý ročník.