Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger Zdroj: Profimedia.cz

Největší hvězda 80. let se vrací. Přichází superSchwarzenegger!

Že se vrátí, řekl už v Terminátorovi. Velký Arnold má z úřadu guvernéra Kalifornie namířeno zpátky do show-businessu. Jeho první pořádná role po několika letech je kupodivu kreslená.

 

Na bezejmenný bombastický film z druhé světové války, vytoužené pokračování Pravdivých lží, druhý díl Stallonovy akční nostalgie Expendables: Postradatelní ani vlastní talk show zatím nedošlo. Největší (doslova) hvězda 80. i přinejmenším první poloviny 90. let Arnold Schwarzenegger v minulých týdnech zvažovala několik nabídnutých projektů. Nakonec byl vybrán ten nejdivnější. Schwarzenegger se stane superhrdinou v animovaném televizním seriálu a stejnojmenném komiksu The Governor.

 

 

Název vychází z přezdívky, již Schwarzenegger dostal, když se dal na politiku. Bývalý Terminátor a guvernér namluví kreslenou verzi sebe samého. „Guvernátor“ je taktéž bývalým guvernérem, má čtyři děti s Marií Shriverovou, ale navíc bojuje se zločinem. „Líbí se mi nápad tajné základny vybudované pod domem, kde je tunel, kterým čluny a ponorky vyplouvají přímo na moře,“ říká Schwarzenegger. „Můj kreslený dům je sice blíž k moři než ten, ve kterém opravdu žijeme, ale vždyť je to jenom animák.“

 

 

A to je právě ten Likvidátor! Schwarzenegger sice spojil síly s legendárním komiksovým tvůrcem Stanem Leem. Jenže spíš než nekompromisně průrazný návrat nezastavitelné legendy působí The Governor jako počítačem vykouzlená náhražka z Terminator: Salvation. I tam byl vlastně Schwarzenegger animovaný a vůbec se nenadřel … Jisté je, že pokračování Postradatelných, v němž by na velkého Arnolda mělo dojít pořádně, je totálně nepostradatelné.