christina aguilera

christina aguilera Zdroj: YouTube.com

Padající hvězda Christina Aguilera: Dobrá už jen na polonahých fotkách?

Minulý týden zpackala americkou hymnu během nejsledovanější události americké televizní sezóny. S Christinou Aguilerou to jde nějak s kopce. Velké ambice měla už loni, ale opravdu zabodovaly jen její ukradené polonahé fotky.

 

Sice je jednou z mála popových (r’n’b, swing, dosaďte si to, co zrovna dělá) zpěvaček, které dokážou nést zodpovědnost samy za sebe. Po prvním albu překročila stín tehdy úspěšnější Britney Spears, se kterou se zná ještě z předtelecích let z dětského pořadu Mickey Mouse Club, a vybudovala si vlastní úspěšnou image. Jenže vloni se to všechno nějak zlomilo.

 

 

Ambiciózní šestá deska Bionic, na které se Aguilera vrhla do zrovna populárních vod synthpopu, si v létě v Americe vedla třikrát hůř než předchozí Back to Basics. Sto deset tisíc kusů prodaných během prvního týdne bylo vyloženým zklamáním. Ještě hůř to vypadalo v Evropě. Christinino známé jméno sice vyneslo album na první příčku britského žebříčku Top 40 Albums Chart, jenže za týden kleslo o „pěkných“ 28 míst. Takové fiasko se posledních osm let nikomu nepodařilo.

 

Příčinou je prý špatný marketing. Podobně se Aguilera může vymlouvat i pokud jde o její filmový debut. Varieté má u nás premiéru teprve dnes, v USA si ale tak tak vydělalo samo na sebe. Tržby zachraňují teprve zahraniční diváci. Zatím necelých osmdesát dva miliónů dolarů na film s pětapadesátimilionovým rozpočtem určitě není moc. Zvlášť když je to pestrobarevná muzikálová pohádka s Christinou Aguilerou ušitá hvězdě přímo na tělo.

 

 

Připočtěte nepříjemný rozvod, o který požádala loni na podzim. A vypadá to, že největším hitem jsou momentálně jen ty nechtěné zpola odhalené fotky. Řízné záběry z Christinina šatníku kdosi ukradl z počítače její stylistky a začátkem loňského prosince je poslal do světa přes internet. Aguilera neměla moc radost. Zpětně ale může být neznámému hackerovi vděčná. Díky tomu, co na fotkách má – nebo spíš nemá, je to za poslední rok její jediný jednoznačný úspěch.