Faunovou pozdní odpoledne

Faunovou pozdní odpoledne Zdroj: Reflex.cz

Faunovo velmi pozdní odpoledne. Ve společnosti krásných modelek a ve 3D

Nezapomenutelný stárnoucí sukničkář Faun, v původním filmu skvěle zahraný Leošem Suchařípou, se vrací. A rovnou v trojrozměrné podobě.

Na úvod si neodpustím malou osobní vzpomínku - kdysi dávno, někdy na začátku devadesátých let minulého století, jsme s několika přáteli založili malý a neoficiální fanklub Leoše Suchařípy. Jediné pravidlo tohoto klubu znělo: “Členové jsou povinni se jedenkrát za měsíc sejít a shlédnutím Faunova velmi pozdního odpoledne uctít velkého mistra.” Tímto předpisem vázáni jsme se skutečně jednou měsíčně sešli, nakoupili jídlo a pití a zmíněný film jsme si pouštěli. Nevím už kolikrát se tak stalo a jak dlouho klub existoval, vím však, že zmíněný film jsme všichni znali nazpaměť a přesto nám nikdy nezevšedněl a na večírky s ním jsme se pokaždé nesmírně těšili. Aby ne, stárnoucí seladon Faun v podání Leoše Suchařípy je skutečně úchvatný a jedinečný.

 

Pro právě vycházející Reflex 3D jsme se rozhodli postavu Fauna oživit. Fotografka Tereza z Davle a náš specialista na trojrozměrné fotografie Pavel Hofman pro vás připravili  Faunovo velmi pozdní odpoledne podruhé a ve 3D. Hlavní role se ujal, svému otci Leoši tolik podobný, herec David Suchařípa.

 

Nahlédněte v níže přiloženém video do zákulisí a příprav. Celý příběh Fauna najdete v novém Reflexu, který vyšel 3. 2. 2011.

 

Video placeholde
Faunovou pozdní odpoledne • Reflex.cz