mrgs

mrgs Zdroj: mrgs.nova.cz

Tři nejhorší momenty silvestrovského programu

Jakkoli byly silvestrovské programy na českých televizích celkově dost hloupé, existovaly momenty, které byly ještě hloupější, než jiné. Pojďme si na ně se slzou v oku vzpomenout.

 

1. Besídka na Primě

Ždímání soutěže Česko Slovensko má talent bylo samo o sobě celkem trapné. Ale jaký smysl mělo tam tahat ty ošklivé, žvatlající pány, ze kterých se vyklubali ředitelé televizí Prima a JoJ? Otázka zní - zajímá diváka, jak vypadá ředitel televize, na kterou se kouká (pokud není součástí nějakého zábavného skeče)? Odpověď zní - ne.

 

 

2. Sabotománie

Důvod, proč osádka hysterického, překombinovaného, špatně napsaného a jen občas vtipného ostravského pořadu Sabotáž dostala na krk zábavu na ČT2, je záhadou. Proč jsem se já na tu zoufalost dokázal koukat víc než dvě minuty, to je pak záhada ještě větší.

 

 

3. Mr. GS

Udělat Mr. GS tak, že se tváříte, jako když natáčíte pět let staré Tele Tele (kterýžto pořad nebyl stejně jako silvestrovský Mr. GS ani trochu vtipný), to je asi dobré na prachy, tedy v případě, že vám to projde a dokážete udat nějaký zasmrádlejší vtípek. Ale koukat se na to fakt nedalo.