cirque de soleil

cirque de soleil Zdroj: archiv

Co z vánočního televizního programu stojí za to?

Televizní programeři vánoce milují. Celý národ lehne na záda a sleduje pohádky. A pokud od televize nikam nechodíte, jste ideální zákazník. Takže co vás čeká?

Na Štědrý den připravila vražedné kombo Nova. Od šesti večer, kdy začíná jejich megapopulární Ulice, se nezastavíte. Následují dvě pohádky a přes jednu lehčí komedii se dostanete ke Konci starých časů. Proti tomu asi nemá šanci ani Miroslav Donutil na ČT 1.

 

 

O den později naopak ČT bude asi bodovat. Jak všichni víme, české pohádky je jediné, čemu na Kavčícho horách věnují náležitou péči (musí vzniknout alespoň jedna velká ročně) a ta letošní se jmenuje Škola princů. Jiří Lábus a Oldřich Navrátil v hlavních rolích v prime time. Pokud jste naopak ze staré školy, možná máte rádi filmy Věry Plívové - Šimkové. Jejího Krakonoše a lyžníky najdete po druhé hodině na Boží hod na Nově. Naopak pokud netrpíte sentimentem, bude váš večer na Primě, která šla do protiprogramování - je tu Gladiátor a komedie s Robertem de Nirem v závěsu.

 

26. 12. v neděli zkuste nepropásnout na ČT2 Cirque de Soleil a jejich Koozu. Jde sice o dva roky starý záznam, ale CdS jsou pořád nejslavnější "nový cirkus" na planetě a tohle představení je skutečný zážitek.

 

 

Pokud jste si vzali dovolenou, pondělní dopoledne má silné Nova. Filmy Fotr je lotr a především klasiku Kdopak to mluví asi jistý druh diváků prostě bude milovat. V úterý je dopoledne na Nově už ne tak dobré pokračování Kdopak to mluví 2 a od půl desáté večer i druhý díl Fotr je lotr.

 

A pak už se jděte taky někam projít...