Design SuperMarket

Design SuperMarket Zdroj: www.designsupermarket.cz

V Praze probíha prodejní festival současného designu

Ve funkcionalistických prostorách bývalého obchodního domu Perla, se sjelo na 50 progresivních designerů. Ti budou na festivalu nejen vystavovat, ale své nevšední produkty především prodávat a to rovnou za ceny až o 40% nižší, než normálně.

Před vánočními svátky ideální místo na nákupy, ale i na milé rozptýlení. Festival probíhá od čtvrtka do neděle. V neděli se otevře v deset ráno. Při zakoupení vstupného, které činní 120kč pro dospělé a 90kč pro studenty, máte také volný přístup do klubu Jazz Republic, který slibuje program od 21 hodiny až do rána. Akreditace platí po celou dobu festivalu.

 

 

Design Supermarket probíhá tento rok po čtvrté, avšak v bývalém obchodním domu Perla teprve po druhé. Krom designových prvků bude na festivalu knihkupectví, či dokonce kavárna, která letos poprvé, nabízí Bio občerstvení. Mezi jména designerů, které budou na festivalu k vidění, patří například Anna Havlíková Steinerová, především známá pro své šperky na motiv gumových medvídků, či Zuzana Veselá, autorka designově výstředních kusů oblečení. Určitě stojí návštěva tohoto festivalu v samém centru Prahy za to.