Akty Ivana Mladenova

Akty Ivana Mladenova Zdroj: Ivan Mladenov

Akty Ivana Mladenova
Akty Ivana Mladenova
Akty Ivana Mladenova
Akty Ivana Mladenova
Akty Ivana Mladenova
40
Fotogalerie

Prohlédněte si krásné nahé ženy na aktech Ivana Mladenova

Dívky na pláži, nymfy v moři, nahota odhalená, nebo jen prosvítající bílým závěsem. To jsou objekty fotografií Ivana Mladenova, který si v soutěži Akty X vybojoval aktem Lady B. 1. místo v kategorii Akt v plenéru. Nyní přinášíme čtyřicítku jeho dalších aktů.

 

Ivan Mladenov začal fotografovat s masivním nástupem digitálních fotoaparátů před sedmi lety. O dva, tři roky později se propracoval k aktům a od té doby se jim věnuje s nasazením, které je zřejmé z každé jeho fotografie. "Na uměleckém aktu, stejně jako na lidském těle nevidím nic, co by se mělo skrývat," řekl fotograf u příležitosti vítězství v kategorii Aktů X Akt v plenéru s fotografií, na níž zachytil svou přítelkyni. "A jelikož svou přítelkyni považuji za nesmírně smyslnou a atraktivní ženu, jsem rád a také hrdný na to, že její kvality mohou posoudit - a eventuelně ocenit - i ostatní."

 

 

Nyní mohou ostatní posoudit i jeho ostatní fotografie, které najdete v následující fotogalerii. O tom, že je ocení, není třeba pochybovat. Přesvědčte se sami: