Fotografie

Fotografie Zdroj: internal

Video: Colours of Ostrava objektivem Romana Černého

Iggy Pop. Lord Bishop. Marky Ramone. Zion Train. Laco Deczi. Prohlédněte si exkluzivní video z fotografování těch nějvětších hvězd pro příští číslo Reflexu.

 

Reflex se i letos v plné polní vydal na nejpříjemnější český, nejen hudební festival Colours of Ostrava. Dvacet pět tisíc fanoušků si po čtyři červencové dny užívalo různorodého programu na několika scénách v obou hlavních areálech kolem říčky Ostravice.

 

Video placeholde
Colours of Ostrava 2010 • Reflex.cz

 

Náš tým se stejně jako v loňském roce nastěhoval do backstage za hlavní scénou, aby byl v improvizovaném studiu v přímém kontaktu s největšími hvězdami Colours. Vznikla tak mimo jiné exkluzivní kolekce portrétních fotografií Romana Černého, kterou najdete v příštím Reflexu.

V krátkém videu, které jsme připravili společně s kandidátským městem Ostrava 2015  se můžete přesvědčit, jaké to bylo se Stoogies, Jaga Jazzist, s José Jamesem, Ericem Truffazem, Marky Ramonem, Donem Blackmanem, Laco Déczim,  Tonyu Graves. Letošní Colours jsou minulostí, ale už teď se těšíme na jubilejní desáté Colours 2011.