Zdroj: Picodi.com

Moderní nakupování v akci: O slevu se neprosíte, prostě si ji vezmete

Přejí si vaše ratolesti pod stromeček nejnovější chytrý telefon nebo jinou vysněnou hračku, a vy budete do poslední chvíle čekat, kdy konečně přijde ten slibovaný výprodej? Už nemusíte. Stačí využít slevový kód a získat slevu už dnes.

Pokud patříte k fanouškům výhodného nakupování, doporučujeme vám seznámit se s aktuálním trendem – slevovými kódy na Picodi.com. S jejich pomocí si totiž sami můžete vybrat za co, a kolik vlastně ušetříte. Způsob úspory, který dává zákazníkovi na výběr, zaznamenává v posledních letech raketový růst. Jen v loňském roce s použitím slevových kódů a kupónu nakoupili Češi za více než 300 milionů korun. A to není málo.

Zatímco dříve se slevové kódy a kupóny využívaly jako podpora prodeje nejvíce právě o Vánocích, dnes už je nabízí většina eshopů v průběhu celého roku. Důvodem je samozřejmě oblíbenost u zákazníků, kteří je k nákupu využívají stále častěji. A ačkoliv stálice zůstávají stejné a lidé nejvíce šetří při nákupech elektroniky, módního oblečení a obuvi nebo kosmetiky, využít slevový kód lze takřka na cokoliv.

Picodi.com

K tomu, abyste výhodné akce a slevové kódy nemuseli shánět napříč internetem na vlastní pěst, slouží takzvané slevové portály. Tím největším u nás je již od samého počátku server Picodi.com, který vám každý den přehledně ukáže, jaké slevy a slevové kódy jsou aktuálně v českých internetových obchodech k dispozici. A světe div se, jsou jich tisíce!

Stačí si pouze vybrat kód ve variantě, se kterou nejvíce ušetříte a při objednávce v eshopu jej zadat do příslušného pole. Jednoduše a rychle.

Vánoce 2015 byly pro české eshopy rekordními, a vzhledem k tomu, že i letos se tuzemské ekonomice nadmíru daří, dá se očekávat, že i letošní svátky se do historie nějakým tím rekordem zapíší. Snad třeba tím, že české domácnosti nejvíce ušetří právě používáním slevových kódů.