Video placeholde

Podle komunistů je demokracie žumpa. Zakažme je!

Jsem hrdý na soudruha Zdeňka Ondráčka, bývalého příslušníka Jakešova gestapa a chlapa, který – jak sám říká – dvakrát v životě jako vykonavatel bolševické zvůle zbil ženu obuškem. Tato osoba nyní předvedla, že komunisté jsou stejné nebezpečí jako v době, kdy terorizovali tento národ, a že je třeba tuhle partaj konečně zakázat.

Soudruh Ondráček, původně bolševický policajt, nastolil novou platformu komunikace. V parlamentu označil demokraty za žumpu. Ondráček jako reprezentant totalitární vražedné ideologie – komunismu – prokázal, že soudruzi jsou nezměnitelní a že ani po třiceti letech, co je lid odstavil od koryt, nepřestávají ohrožovat demokracii. Proto by se měla co nejrychleji – byť trochu opožděně – rozpoutat diskuse o jejich zákazu.

Demonstrace na Václaváku proti zvolení komunisty Zdeňka Ondráčka šéfem komise pro kontrolu GIBS a proti Andreji Babišovi 5. března 2018Demonstrace na Václaváku proti zvolení komunisty Zdeňka Ondráčka šéfem komise pro kontrolu GIBS a proti Andreji Babišovi 5. března 2018|Zbyněk Pecák

Ondráček v parlamentu je nechutnost

Už první nechutnost, které se komunisté dopouštějí, je vůbec to, že za ně někdo jako Ondráček kandiduje. Právě kvůli takovým zrádcům národa, jako je on, mohli v České republice Moskvou řízení čeští komunisté ničit tento národ čtyřicet let.

Ondráček se zúčastnil jako příslušník Jakešova gestapa bití lidí, kteří nesouhlasili se zločinným režimem. Na toto své angažmá byl a je hrdý a svůj názor na svou zradu vlastního národa nikdy nezměnil. Před pár dny vykládal do České televize, že na svém profesním životě by nezměnil nic. Takže je zjevné, že jde o člověka stále fandícího zločinné diktatuře, který představuje ohrožení pro demokracii a ústavní pořádek naší země, stejně jako každý jiný extremista – komunista nebo neonacista.

Přesto jej soudruzi z KSČM napsali na svou kandidátku, přesto sedí jako poslanec KSČM v parlamentu a přesto jej delegovali na předsedu komise pro dohled nad GIBS. To ukazuje, že se rudí nezměnili ani o odstín barvy a že jsou kdykoliv odhodláni vystoupit proti demokracii.

Pár křiklounů a Jakeš

Zcela exemplární je nyní případ zvolení a následné rezignace Zdeňka Ondráčka do funkce šéfa parlamentní komise pro kontrolu GIBS. Průběh všichni známe, nejprve Ondráčka zvolili, pak proti tomu republikou proběhla vlna demonstrací, kam přišly desetitisíce lidí, a ještě před tím, než ho odvolali, Ondráček sám odstoupil.

Jeho projev v parlamentu je dalším potvrzením nezměnitelnosti komunistů a měl by být pádným důvodem k jejich zákazu. Odstupující předseda komise pro kontrolu GIBS pronesl, že neodstupuje kvůli „pár křiklounům“. Jde o absolutně to samé pohrdání lidmi, voliči či národem, které předváděli čtyřicet let komunističtí tyrani. Přesně jako dnes Ondráček mluvila o Palachově týdnu socialistická Československá televize. Ale nezůstalo jen u této podobnosti. Ondráček nakonec přiznal barvu a řekl na plná ústa, co jsou on i ti, které reprezentuje, zač.

Demokratická žumpo!

Zdeněk Ondráček při svém rezignačním projevu vedle dalších mouder také prohlásil: „Myslíte si, že jste svolali demonstrace. No, chtěl bych vám, milí kolegové z pravé části politického spektra, já vás nazývám demokratická žumpo, říct: Nebuďte tak namyšlení.“ A bylo to venku.

Tento reprezentativní komunista, který byl řádně zvolen a vyjadřuje postoje strany, považuje demokraty za žumpu. Stejně jako je za žumpu, imperialisty a agresory považoval zločinný předlistopadový režim.

Ondráček nelituje své minulosti, nelituje, že bil odpůrce komunismu, a demokraty považuje za žumpu. Je snad potřeba nějakých dalších důkazů, že dnešní komunisté jsou i nadále stranou prokurátora Vaše? Myslím, že ne. A proto je potřeba tuto partaj jako subjekt ohrožující demokracii zakázat. I teď, skoro po třiceti letech od pádu komunismu to má smysl.