Velikonoční zajíček v nikábu na německém kalendáři

Velikonoční zajíček v nikábu na německém kalendáři Zdroj: archiv Reflexu

To je islamizace! Dětský diář v Německu oblékl velikonočního zajíčka do nikábu

Zaznamenal jsem dva momenty, kdy se dá bez přehánění mluvit o islamizaci veřejného prostoru u našich západních sousedů. Islamizace však nevychází z nějakých útočících muslimských hord, ale z hord agresivních multikulturalistů z našich vlastních řad. Vítat islám nás nenutí muslimové, ale naši sluníčkáři.

Velikonoce jsou tradiční pohanské svátky, vzkříšení jara, a tak není divu, že jsou na ně navázané i křesťanské svátky. Právě o Velikonocích podle křesťanských legend vstal Ježíš Kristus z mrtvých a my si to připomínáme ve stejnou dobu, kdy svátek jara slavili i naši předkřesťanští předci.

Rozhodně však můžeme říct, že Velikonoce jsou součástí kulturní tradice našeho, judeokřesťanského světa, a najisto můžeme tvrdit, že prorok Mohamed nechodil na koledu s dynovačkou upletenou z vrbového proutí. Ani křesťanské svátky, ani vrby u potoků se v arabské poušti nevyskytují.

Zajíček je muslimka

Naše čtenářka žijící v Německu nás upozornila, jakýžeto zajímavý plánovací diář pro děti se v Německu objevil v obchodech. Normální kalendář s kresbičkami. Tedy - normální do března. Jak dolistujete na první jarní měsíc, objeví se vám kresbička, která potěší jistě nejen každého muslima, ale také každého multikulturalistu. Na březnovém obrázku je totiž zvěčněna velikonoční scéna, kdy velikonoční zajíček stojí nad košíkem vykoledovaných vajec, a vedle něj stojí velikonoční zaječice oblečená v nikábu.

Pokud chce někdo hauzírovat s tím, že i muslimové smějí slavit velikonoce, tak jim musím velmi rázně oponovat. Muslimové samozřejmě podle islámu nesmějí pěstovat žádné jiné náboženství než to svoje, a nesmějí se zúčastnit žádných jiných rituálních úkonů a oslav, než těch islámských. Zúčastnit se bohoslužby či náboženské tradice jiné víry se trestá smrtí, protože jde o hřích odpadnutí od víry, a to se nedá nikomu tolerovat.

Zajíčci a bigamie

Takže ani v nejmenším nejde o nějakou otevřenost vůči muslimům, ale o naši vlastní lež, kterou se sami sobě snažíme namluvit, že muslimové jsou stejní jako my, že myslí a prožívají stejně. Lež, která je stejně trapná a nevěrohodná jako ta zaječice v nikábu. Ne, muslimové s námi Velikonoce opravdu slavit nebudou, ale přesto si musíme ve jménu politické korektnosti nalhávat nesmysly. A nejen nalhávat nesmysly, ale i bourat vlastní kulturní a civilizační tradice.

Právě ve dnech, kdy jsem se dozvěděl o velikonoční muslimce, vydaly německé úřady - konkrétně krajský úřad - skandální rozhodnutí: V rámci slučování rodin si syrský uprchlík žijící v Německu smí přivézt i svou druhou manželku, přestože bigamie je v Německu trestná a Němce by za ni zavřeli.

Německo opravdu páchá sebevraždu

Thilo Sarrazin má naprostou pravdu, Německo skutečně páchá sebevraždu. Zatím kulturní, ale nesporně sebevraždu. Němci sami v nekonečné vstřícnosti k nezvaným hostům - muslimským imigrantům - přebarvuje svoje tradice, až dospějí k takové idiocii, jako je zajíček v nikkábu. Cizí tradice - tradice muslimského světa - naopak halasně vítá a adoruje. A to i v případě, kdy je to tradice barbarská, anticivilizační a odporující lidským právům. Tradice polygamie totiž přesně taková je, a je úplně jedno, že se provozuje i v zemích našich blízkovýchodních spojenců jako v Saudské Arábii.

Mnohoženství je prostě primitivismus, a zajíček v nikábu zase prostě pitomost. Přesto oběma fenomenům - jak potlačování a překrucování vlastních tradic, tak přijímání primitivních zvyků muslimů - v německé realitě kvete pšenka a stávají se oficiálním dogmatem. Je proto jen otázkou času, kdy se objeví nějaký nový Hitler a z multikulturalismu poprávu naštvané Němce těžce zradikalizuje proti přistěhovalcům.