Německá policie má kvůli přílivu migrantů spoustu práce.

Německá policie má kvůli přílivu migrantů spoustu práce. Zdroj: Profimedia.cz

Další znásilnění imigranty v Německu. Hrozí rasová válka

Jak přibývají zprávy o sexuálních zločinech imigrantů, nelítostně se zvyšuje pravděpodobnost možnosti, že někde v zemi, kam přišlo hodně nových imigrantů, začnou občané brát právo do svých rukou a mstít se. Sexuální zločiny totiž útočí na naše nevědomí více než vraždy či teroristické útoky. Takže se obávám, aby si ctění imigranti nevykoledovali rasovou válku.

Zdravotní upozornění: Četba tohoto textu může odpůrcům učení Sigmunda Freuda přinést žaludeční potíže a průjmy, čtěte opatrně! Pro ty ostatní: Rostoucí počet znásilnění imigranty po celé Evropě, kde se rozhodli usadit, představuje pro klid a bezpečnost na našem kontinentě možná větší problém než vraždy a teroristické útoky imigrantů či imigrantů II. a III. generace. Znásilňování našich žen je totiž zločin, který budí mnohem mocnější Fúrie v našem nevědomí než teroristický útok.

Případů znásilnění evropských žen imigranty přibývá. Je to zcela pochopitelné – jednak se v Evropě od roku 2015, kdy jich přišlo nejvíce, otrkali, za druhé většina z nich nemá a dlouhé měsíce či roky neměla ženu a za třetí je tu pro ně velmi snadno dostupný alkohol, který vybuzuje i sexuální agresivitu, odbourává zábrany a se kterým mladí muslimové opravdu neumějí zacházet.

V pátek přibyl další nechutný případ. Šlo o skupinové znásilnění. V bavorském městě Höhenkirchen-Siegertsbrunn asi dvacet kilometrů od Mnichova v pátek večer sexuálně napadli tři muži šestnáctiletou dívku, která prošla okolo ubytovny pro imigranty.

Dva ji znásilnili, když se o to pokoušel třetí, vyrušil jej náhodný chodec. Přesto ta dívka byla znásilněna dvěma migranty a šrámy na duši si ponese celý život. Dvojnásobné znásilnění v šestnácti letech jí může nadosmrti zablokovat radost z fyzické lásky – totálně ji psychicky zmrzačit. Trojici násilníků brzy po činu – i s přispěním infračervených kamer na helikoptéře – zatkla policie. Šlo o běžence z Afghánistánu.

Podobné tragédie se množí jak houby po dešti a s jejich přírůstkem vzrůstá i pravděpodobnost, že si to s milými imigranty začnou vyřizovat členové majoritní společnosti ručně. Znásilnění našich žen je totiž z naší pudové podstaty zcela neomluvitelný zločin, který se dá odčinit jen zabitím, případně alespoň kastrací násilníka.

Znásilnění našich žen cizinci ohrožuje samo přežití našich vlastních genů – na našem teritoriu s našimi ženami se chceme množit my a je nepřijatelné, aby je znásilňovali přišedší barbaři. Tohle všechno jsou hlasy podvědomí, které sídlí v duši každého, i sebecivilizovanějšího a sebekultivovanějšího muže. Jsou to totiž extrémně silné bazální pudy zajišťující přírodní výběr, na které nějaká kultura, humanismus či etika nemají. Nedokážou jim oponovat.

Proto jsem přesvědčen, že když nárůstu sexuálních zločinů imigrantů vlády Německa, Francie či Švédska – migrací nejvíce zasažených zemí – dostatečně důrazně nezabrání, tak během pár let vzniknou v zemích s velkým počtem migrantů guerilly starousedlíků, kteří si začnou vyřizovat účty za znásilněné evropské ženy masakrováním migrantů.

Pokud vlády nenasadí politiku mimořádně tvrdého trestání sexuálního násilí kombinovanou s intenzivní osvětou, že v Evropě se neznásilňuje, poteče brzy v čtvrtích migrantů krev a násilnický bílý extremismus se stane přijatelným mainstreamem. Jenom na vysvětlenou: Já se na ten stav společnosti netěším. Ale pokud sexuální zločiny migrantů na evropských ženách neustanou, nedokážu si představit, že bílá populace nezačne v dohledné době odpovídat na sexuální útoky běženců násilím proti imigrantům a pogromy.