Odvažné tanečné kreace Tomia Okamury.

Odvažné tanečné kreace Tomia Okamury. Zdroj: Facebook

Předvánoční protiuprchlický tanec Tomia Okamury

S potěšením jsem zjistil, že naše republika nezůstane napospas uprchlíkům. Strana Tomia Okamury vymyslela prostředek, jímž odpudí uprchlíky z celého Blízkého východu tak účinně, že to možná ochrání i sousední země.

V čase vánočním bývá zvykem sdílet na Faceboooku nejrůznější roztomilé obrázky. Sysla, který umí různé kousky. Hrající si štěňátka. Veverky vesele skákající po stromech. Letos však já s mými přáteli sdílíme video mnohem zajímavější a roztomilejší, než by byl sebelépe vycvičený křeček. Jeden z apoštolů naší protiimigrační politiky, pan Tomio Okamura, se rozhodl zpestřit letošní Vánoce svými odvážnými tanečními figurami.

Video zveřejnil den před Štědrým večerem na svém facebookovém účtu a už teď je jasné: To je konečně zbraň proti uprchlíkům, jakou jsme potřebovali! Okamura se rozhodl nasadit v boji proti ilegální imigraci ten nejtěžší kalibr, vlastní tělo. A začal, jak vidno na videu, opravdu tančit.

Proti imigrantům se toho už hodně řeklo i napsalo, většinou však šlo jen o mlácení prázdné slámy, jež uprchlíky neodradí. Nyní se situace změnila. I já, kdybych byl uprchlík, bych si rozmyslel zamířit do země, kde politici dělají takové kousky jako Okamura na videu. Takže závěrem: Děkujeme, pane předsedo, vaše taneční kreace ochrání naši zemi víc než pandury! Tancem proti imigraci!