Ornella Koktová se svlékla do naha.

Ornella Koktová se svlékla do naha. Zdroj: Instagram

JXD: Mnou předvídaná krizová situace skutečně nastala. Ornella Koktová a causa Brady

Svět je vždy krok před našimi fantaziemi. Cokoliv nemožného vyřkneme, tak se to stane přes zdánlivou vyloučenost realitou. Postmoderní svět je tak barvitým a měňavým prostředím, že i psychedeliky posílená fantazie zůstává daleko za realitou.

Jsem fanoušek pana Bradyho, respektuji ho, ale opravdu mě i z úcty k jeho osobě mrzí, že se stal maskotem, plyšákem skupiny intelektuálů definovaných jako pravdoláska. To bere důstojnost, byť za to sám pan Brady nemůže ani v nejmenším. Ale čurbes, ve kterém se v tom či jiném úhlu pohledu na pana Brady vyjádřil doslova kde kdo, je nepřehlédnutelný, trapný a upocený. Nejde už dávno o starého pána, ale o to, kterak si na jeho cause přihřát polívčičku svého pravdoláskového image a být zas na chvíli v televizi. Pan Kocáb a jeho parta už dlouho nikde nezdobil, tak je zase záminka.

 A tak jsem, celkově z toho znechucen, napsal na svůj Facebook na státní svátek odpoledne: „Nemůžu na netu najít reakci Ornelly Štikové na  causu Brady - nevíte někdo, kde je?“

A připadal jsem si, že jsem vtipný. Bohužel jen chvíli. Než do komentářů pod můj post přibyl tento vzkaz od uživatelky Ornella Koktova: „Zde, nýbrž mé jméno je Koktová. Neměl byste jako osvícený novinář zpochybňovat vzdělanost a názory druhých?!" A link na její hodinu starý post: „Velice smutné jak pan Horáček využije situace, a ze Staromáku si vlastně udělá předvolební meeting. Dochází to někomu? Pro Zemana rozhodně nejsem.....ale tohle? Jasně at si ODS jde v čele s Němcovou ještě jednou přihřát polívčičku."

Takže mnou předvídaná krizová situace skutečně v realitě nastala, k BradyGate se již vyjádřila kromě řady ústavních činitelů i Ornella nyní již Koktová, a já s úzkostí očekávám moment, kdy se pan Brady dostane do nového šlágru Olivie Žižkové. Ach jo...