Bimbo Barbie / ilustrační snímek

Bimbo Barbie / ilustrační snímek Zdroj: Wikimedia

Bimbo Barbie / ilustrační snímek
Bimbo Barbie / ilustrační snímek
Bimbo Barbie / ilustrační snímek
Bimbo Barbie / ilustrační snímek
Bimbo Barbie / ilustrační snímek
10
Fotogalerie

Bimbo Barbie: Mají plastické blondýnky orgasmus?

Investigativní oddělení našeho online odhalilo i v Čechách existenci fenoménu, který je jedním z nejmalebnějších obrazů úpadku euroatlantické civilizace. V Čechách existuje internetová škola pro přešité blondýnky. Bohužel její weby neodpovídají na základní otázku.

Bimbo Barbie se dá snadnějši představit pod označením „manželka fotbalisty“. je celkově přešitá, silikonová, mentálně nedostačivá. Její míry, především velikost a pevnost poprsí, hluboce odporují přírodním zákonům. Přesto je tento typ žen oblíben - těžko najdeme velkopodnikatele v kokainu, majitele sítě zastaváren s celonočním provozem nebo taxikáře, který převáženým klientům cestou prodává pervitin, který by podobnou přešívku nechtěl mít s sebou ve své sportovní limuzíně.

Jak se stát Bimbo, můžete v Česku dohledat i na našem internetu. „Bimbo barbie je rozhodnutí, volba, ne osud“, zní heslo na už dva roky fungujícím webu pro zájemkyně stát se Bimbo.

A web pokračuje: „Bimbo barbie jsou často celebrity a známé ženy dychtící po pozornosti, narcisistní dívky, které produkují stovky fotek na Instagram a jiné sociální sítě. Bohužel, naše povrchní kultura sice takové typy vyžaduje, zároveň je ale kritizuje a odsuzuje – často těmi samými lidmi nebo médii, zejména bulvárními, které známé ženy jednou kritizují, že přibraly, podruhé zase že jsou příliš hubené. Kategie Bimbo jsou - alespoň ty nejčastější - následující: Modelky – herečky, modelky - manekýny, plakátová modelka - playmate, Trophy Wife, výstavní manželka, pornoherečka, striptérka, případně i prostitutka.“

Na web je navázán facebookový profil, na kterém je vidět, že být Bimbo není o mluvení a čtení, ale o koukání. Takže jejich zeď denně plní fotografie nových a nových Bimb, posháněných po celé planetě z příslušných tiskovin. A místo jakéhokoliv textu je u každé fotky jen houf hashtagů: „#barbieakademie #bimbo #barbie #bimboification #plastic #silicone #plasticdoll #biglips #plasticsurgery #eyecandy #realdoll #ai #itsonlyaboutplastic #doll.“

Je skvělé, že i tato subkultura má své vzdělávací instituce, a facebookové stránky. Přispěje to k emancipaci další menšiny (kterou Bimba nesporně jsou). To nejdůležitější ale na jejich webu ani na facebookovém profilu nenajdeme. Odpověď na otázku, zda správná Bimbo Barbie umí mít orgasmus. Já to z vlastní sexuální historie nevím, vždy mne přitahovaly spíš zrzavý. Proto prosím všechny čtenáře, kteří disponují sexuální zkušenost s Bimbo Barbie, aby vepsali do diskuse pod článek, zda Bimbo umí mít vyvrcholení, nebo zda je to nad jejich intelektuálními možnostmi.