Ilustrační snímek

Ilustrační snímek Zdroj: Ilustrační snímek

Příznivci Petra Štěpánka to odhalili: Doležalovi platí za články!

Intelektuálně vyspělá skupina fanoušků Petra Štěpánka z Alternativy pro ČR učinila zcela zásadní objev, který je jistě velkým překvapením pro celou antiimigrantskou scénu: Svět je tak zkažený, že novináře za jejich články, které napíšou, někdo platí! A dokonce jejich zaměstnavatel!

Pan Petr Štěpánek ventiloval na Facebooku, že je vlastně jedno, kdo zmáčknul odpalovací tlačítko rakety, co sestřelila malajský Boeing. Reagoval jsem na to zde na serveru Reflexu, a konstatoval, že na podobné tvrzení se zmůže jenom mravní kreten.

Pan Štěpánek můj článek nasdílel na svou facebookovskou stránku, a položil na zeď svým fanouškům zásadní otázku: “Co myslíte, dělá Doležal tu novinářskou kurvičku jen proto, že je debil, nebo že ho za to někdo platí?“ Pod postem se strhla vášnivá diskuse. Přináším přepis její nejzávažnější a nejobjevnější fáze:

Vika Telka: Je to debilní kurva, kterou někdo platí.

Ladislav Tomášek: Doležala platí za to, že je debil.

Karel Rada: Jednak je debil a ještě ho za to platí.

Lubomír Šmuk: Shrnul bych to: je to placený debil.

A mě, když to takhle prasklo, nezbývá, než se přiznat. Fakt mne za ty články platěj, a to už pětadvacet let. Zvlášť skandální je, že mne za ně platí vydavatel Reflexu, což je můj zaměstnavatel. Je to hanba a staví to celou mou novinářskou tvorbu do velmi podivného světla. Takže nezbývá, než přiznat barvu úplně, a udělat comming out: Milí fanouškové Petra Štěpánka: Mravní marasmus Reflexu je už v takové fázi, že platěj všechny redaktory, co do Reflexu píšou, a nejvíc - což je zjevně trestuhodné - platěj šéfredaktora.

Věřím, že tato informace otevře oči všem obětem propagandy, která jim hustí do hlav nesmysly o nezávislé novinařině. Ve skutečnosti jsou - a nejen u nás, na divokém Východě - všichni profesionální novináři za svoje články placení, což je opravdu hanba. Věřím, že až bude Petr Štěpánek prezidentem, tak tomu učiní ráznou přítrž!