Prezident za celý náš národ nasazuje v boji proti islamizaci země vlastní játra

Prezident za celý náš národ nasazuje v boji proti islamizaci země vlastní játra Zdroj: Marek Podhora / Mafra / Profimedia

Zeman bojující aneb Alkoholem proti muslimským vrahům

Okamurovci přišli s nečekanou podporou Miloše Zemana a jeho protiislámských postojů. Já se z jejich facebookového plakátku například dozvěděl, že - aniž by si toho kdokoliv všiml - Zeman zahájil antidžihád.

SPD (pozn. autora: neznamená to „Spolek přátel demence“, ale „Svoboda a přímá demokracie“) zveřejnila na svém Facebooku plakátek, který představuje Miloše Zemana v nové a překvapivé roli. Pan prezident podle okamurovců je mimo jiné také zarytým bojovníkem proti muslimským hordám, a jen díky němu zde dávno nepanuje nějaký Al-Džingischán nebo nějaké podobné monstrum. Optikou pohledu SPD je Zeman takový malý český samuraj.

Z Facebooku SPDZ Facebooku SPD|Facebook

Heslo u Zemanova obrázku je samozřejmě pravdivé. Není to jinak možné - Tomio Okamura je znám jako Mirek Dušín české politiky, který ještě nikdy neřekl sprosté slovo, a proto si ho všichni tak vážíme. A podobně, jako se Okamura vyhýbá vulgarismům, vyhýbá se i lži. Takže - konstatování, že nás Zeman denně chrání před krvežíznivými muslimskými hordami, musí být pravdivé. Ale jak to sakra dělá, že si toho nikdo kromě Okamury nevšiml?

Odpověď jsem našel vzápětí, co jsem si zahulil. Je nasnadě ležící a fakt se divím, že na to nikdo nepřišel dávno přede mnou. Pojďme bod po bodu: Ony krvežíznivé hordy muslimů žijí podle Koránu. Podle toho samého Koránu je ale zároveň zakázáno kouřit a konzumovat alkohol. A právě zde je jádro Zemanova boje, jeho osobní angažovanost a občanské hrdinství.

Popelníček a panáček - zbraně proti islámu

Pan prezident totiž svými popelníčkovými a alkoholovými excesy vytvořil v muslimech dojem, že v České republice jsou všichni neustále na šrot ožralí, a k tomu mají v hubě cigaretu. Což je tak neslučitelné s Koránem, že se České republice muslimové vyhýbají jak čert kříži, a my od nich máme díky panu prezidentovi klid.

Takže panu prezidentovi děkuji, jak za celý náš národ nasazuje v boji proti islamizaci země vlastní játra, a slibuji, že už ho nikdy nebudu pomlouvat. Už nikdy - jak jsem udělal začátkem týdne - nebudu zpochybňovat, že pan prezident chlastá. Jak vidno, jeho koníček má celonárodní dopady a chrání nás před loupeživými tlupami muslimských imigrantů.