Angela Merkelova

Angela Merkelova Zdroj: Ľubomír Kotrha

Merkelová by měla běžencům rozdávat poukázky do nevěstinců

Dnes je už těžko zpochybnit, že důležitou roli v loňské imigrační vlně hrálo pozvání paní Merkelové. Jak se na správného hostitele sluší, měla by se nyní postarat o základní potřeby svých hostí. Jde hlavně o mladé zdravé muže.

Z Rakouska přišla zpráva o dalším kole oblíbené muslimské hry taharrush. Její hraní spočívá ve skupinovém sexuálním obtěžování, osahávání a bití žen na ulicích. Hra je oblíbena celoislámsky, před několika let si takto zahráli s americkou novinářkou místní muslimové v Egyptě, a masovou vlnu hraní této povedené gamesky zažilo v noci na první leden celé Německo. Zvlášť v Kolíně se prý mladí imigranti pobavili zvlášť dobře.

Nyní přichází - zákonitě - zpráva o dalším kole taharrushe, tentokrát v Rakousku. V noci na sobotu. V hornorakouském městě Wels asi sedm Afghánců ve věku 15 až 20 let využilo tlačenice k osahávání dívek. K incidentu došlo na místní lidové veselici, kam Afghánci přišli multikulturně obohatit slavící Rakušanky.

Podívejme se na to bez rasových předsudků. Pánové, jak byste se asi cítili ve věku mezi patnácti a dvaceti lety, kdybyste už rok bydleli někde v rakouské tělocvičně, pocházeli z prostředí, kde ženy chodí oblečené ve stanu, a vy byli permanentně vystaveni pohledům na (z hlediska vašich návyků) poloobnažených a vyzývavých žen?

Když se pak tito mladí nadrženci, navíc jižního temperamentu, dostanou do těsné fyzické blízkosti žen jako v tlačenici na lidové veselici, je taharrush v podstatě zákonitý. Sexuální deprivace mladých imigrantů musí být v dnešních dnech už zcela nepřemožitelná.

Proto prosím kancléřku Merkelovou, aby uzavřela s hampejzy i volně podnikajícími prodejnými ženštinami smlouvu o paušálu ve všech zemích, kde imigranti sexuálně hladoví, a začala je platit ze státního rozpočtu Německa. Imigrantům pak bude rozdávat poukázky zdarma, a hampejzům je proplácet stejným systémem, jako platí zdravotní pojišťovny lékařům.

Pokud tak Merkelová neučiní, lze říct, že se k hostům, které pozvala, chová jako špatná, rasistická a xenofobní hostitelka.