Pavlína Nytrová

Pavlína Nytrová Zdroj: profimedia.cz

Poslankyně Nytrová a její nesmysly: Homosexuálové o sobě už otevřeně říkají, že jsou i pedofilové

Poslankyně Pavlína Nytrová, o které jste velmi pravděpodobně dodnes neslyšeli, se včera vyjádřila ve sněmovně k zákonu, který by gayům a lesbám žijícím v registrovaném svazku umožnil osvojit si dítě druhého partnera. Samozřejmě za předpokladu, že by k tomu druhý biologický rodič dítěte dal souhlas, případně pokud by byl druhý rodič neznámý. 

Ve chvíli kdy se na veřejnost dostaly pouze některé citace a útržky z řeči paní poslankyně, bylo všem rozumným lidem jasné, že měla raději mlčet. Aby toho nebylo málo, poskytla Nytrová rozhovor časopisu Respekt.

 

„Homosexuálové se budou snažit zrealizovat sex s dětmi,“ prohlásila Nytrová například ve sněmovně. Pokud by toto prohlásila naprosto nevzdělaná, problematiky neznalá blběna z horní dolní, člověk si řekne, že osvěta je důležitá a začal by vysvětlovat, že homosexuální orientace nemá nic společného s pedofilií, o jejíž rozšíření se poslankyně tak úzkostlivě bojí. Co ale dělat ve chvíli, kdy z takto zpátečnickým názorem přijde člověk reprezentující určitou skupinu občanů? Nezbývá než doufat, že zareaguje ČSSD a my už nebudeme muset diskriminační a do nebe volající nesmysly paní Nytrové poslouchat.

Poslankyně za ČSSD Pavlína NytrováPoslankyně za ČSSD Pavlína Nytrová|web Pavlíny Nytrové

„Homosexuálové o sobě už otevřeně říkají, že jsou i pedofilové,“ uvedla Nytrová v rozhovoru pro respekt.cz. A perlila dále: „Četla jsem například knihu, už nevím, kdo ji napsal, že když se s homosexualitou pracuje, dá se i potlačit, že to jde"

Člověk by si řekl, že už ho toho až tak moc nemůže v české politice překvapit. Část národa si nechává kázat od profesora přes motýly Martina Konvičky, jiní si pouští videobloček Tomia Okamury, který zapomíná v posilovně cvičit nohy (už mu to někdo vyřiďte), máme tady dokonce Dominika Feriho, radního, jenž se stal radním ještě před tím, než měl maturitu… a přesto všechno Nytrová překvapila. Mě osobně nejvíce tím, že ve „vládnoucí“ skupině lidí může být někdo, kdo má v hlavě tak vymeteno.