Konvičkův ramadán.

Konvičkův ramadán. Zdroj: Iniciativa Martina Konvičky

Konvička bude pojídat vepřové před brněnskou mešitou. Duchaplné

Jak jsme se dočetli na serveru eurabia.cz, Konvička a (prý) Samková pořádají počátkem července „oslavu ramadánu po česku před brněnskou mešitou aneb vepřové hody“.

Pokud je někdo spíše masochisticky založen, přijde si skutečně na své. Na pozvánce se ještě dočteme, že oslavě ramadánu po česku se můžeme těšit na grilované vepřové klobásy, točené pivo Mohamedova devítka, galerii islámu, soutěž v hodu starým škrpálem, slibuje se i zábavný doprovodný program za účasti Martina Konvičky a Kláry Samkové a dalších. Jenže teď tam čteme: „Pozor aktualizovaná informace 28.6.2016 !! Klára Samková odmítla, že by měla něco s akci Martina Konvičky společného a vůbec nic o ni neví!“ To by byla fakt škoda. Asi by to chtělo informačně vyjasnit.

Oblečení se doporučuje vyzývavé a „čím méně, tím lépe, ideální žádné“. „Pejsek vítán s náhubkem a vodítkem, aby nám nelezl na gril“.

Pak nějaké technické údaje, akce se koná před brněnskou mešitou na adrese té a té, toho a toho v hodin tolik a tolik. Pokud má někdo zájem se zúčastnit, ať si to dohledá sám.

Měňavková antiislámská hnutí, poté, co se jim katastrofálně nedostává uprchlíků, obrátila svou pozornost k několika málo muslimům, kteří v této zemi žijí. Doufejme, že onen zábavný doprovodný program nebude postrádat některá žádaná čísla, například by bylo dobré Kláru Samkovou přimět k avizované účasti, mohla by pronášet nějaké kletby, nebo by se mohla líbit soutěž v chytání motýlů pořádanou docentem Konvičkou.

 

Konvičkovi muselo dát skutečně hodně práce, aby všechny antiislámské a antiuprchlické aktivity naprosto zdiskreditoval, ale nakonec se dílo povedlo. Stává se poměrně často, že se politický antitalent dá na politiku, ale když se navíc lidé, kteří daným věcem vůbec nerozumí, dají do religionistiky, islámu, dějin a politiky, připomíná výsledek spíše nějakou socialistickou estrádu. Se vší upoceností a trapností. Bylo by zřejmě namístě, pokud tedy na akci někdo přijde, postavit kolem nějakou bezpečnou zeď a území vyhlásit za detašované pracoviště Psychiatrické nemocnice Bohnice. Taktéž nedopustit, aby se účastníci této zábavy někdy promísili s běžnými pacienty, protože v jejich případě se nejedná o tak těžké případy a nemuselo by to na ně mít dobrý vliv.

Pokud má dnes ještě někdo něco společného s protiislámskými konvičkovskými spolky, lze pochybovat o jeho morálce, inteligenci a vkusu. Zatímco politika je údajně umění možného, český antislamismus už předvádí umění nemožné. Debaty různých hejkalů na FB IVČRN předčí všechno, na co jsme byli zatím zvyklí z novinek.cz a haló novin.

Nejlepší je to samozřejmě bez korekce pravopisu:

porad to samy pryč z EU doprdele už todle nechapu at se opováží do mojí zeme dovézt tendle dobytek.

Mám chut likvidovat poloopice na potkání.Jen tak k nám při své agresivní a zbabělé povaze nepřijdou.

Mrtvej muslim dibrej muslim.

kurva my vstanem a půjdeme po vas. a do týdne bude nová vláda!

Jsou to hovna z mediálních sračkometů !! EU do pekla, politiky na vidle, muslimy do moře a islám mimo zákon !!

A tak dále. Roztomilouškové k sežrání, že?

Opravdu ještě někomu nedošlo, kam se dostal, když je na jedné lodi s Konvičkou, Zemanem, Bartošem, Samkovou, nácky a velkoslovany všeho druhu, různými pupkáči z domobran a paničkami, které se skutečně nemusí bát, že by je nějaký snědý muslim znásilňoval? Ti všichni by se neměli svlékat nikde, natož před mešitami. Hlavně ať se neobnažují duševně, všechno má mít nějaké meze.

Už by bylo nejlepší ten antiislámský cirkus bez muslimů, které je u nás třeba hledat mikroskopem a jejichž příval do Evropy se dost zasekl, nejspíš zabalit. Ne že by ta fraška nebyla zábavná, ale časem bude třeba, aby se hledači koryt a řešitelé krize středního věku a oběti nezvládnutého návalu mladického testosteronu poohlédli po nějakých jiných obětech. Tohle už je trochu nuda.

Ale jistě, „nic než národ“. To je fakt. Opravdu nic.