Ilustrační fotografie

Ilustrační fotografie Zdroj: Petr Bělka

Čeští prokremelští motorkáři by měli změnit název

Gentlemani z českého motorkářského klubu Red Eyed Crüe, který organizoval průjezd Putinových Nočních vlků naší republikou, učinili závažné prohlášení. Nemají, ač to v názvu inzerují, zarudlé oči, ale jiné části těla.

Obětavý zpravodaj Parlamentích listů absolvoval družební jízdu do bývalého Sovětského svazu, kterou jeli čeští motorkáři z prokremelského klubu Red Eyed Crüe. Jejich prezident Vladimír Boháč, který vystupuje pod nějakou dětinskou motorkářskou přezdívkou (tuším Lulin von Dreckowitz nebo tak nějak) a jeho lidé sdělili novináři z PL zcela závažné, skandální a kompromitující skutečnosti o českých prokremelských motorkářích. Zdroj naleznete zde.

"Za náročnou cestu pozměnili úsloví: „Mám vlka!“ na „Mám Doležala!“ Rozumí se v zadku. Prý na počest neohroženého novináře Jiřího X. Doležala, kterého tihle motorkáři fakt nemusejí" píšou PL. Takže pánové z klubu de facto přiznávají, že mívají Doležala - míněno vlka. Zapařenou p**el. Ono samozřejmě vzhledem k neprodyšným koženým motorkářským kalhotám není divu, ale je překvapující, že s tím lezou do novin.

Je pravda, že jsem s panem prezidentem klubu nedávno dělal rozhovor a nepadli jsme si do noty. Ale na můj dotaz mi vysvětlil, že jejich parta se jmenuje rudooká proto, že po dlouhé jízdě na motorce mají jezdci zarudlé oči. Přitom ani on, ani sekretář klubu Jerry (který se schůzky také zúčastnil) červené oči neměli. Ale nešť. Nyní, když se pánové sami přiznali PL - našemu nejserioznějšímu zpravodajskému serveru - je však načase změnit název klubu. Nemívají rudé oči, ale, jak sami přiznávají, jiné části těla. Takže navrhuji urychlenou změnu názvu klubu na Red Assed Crüe. Lidi si je tak určitě lépe zapamatují.